Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ураганчик Тюбікович

Поважний гравець
Реєстрування
15 Січ 2024
Дописи
164
Реакції
107
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Егор Бахмутат
  2. Особистий нікнейм: Ураган Квадробер

3. Суть скарги: Шановна адміністрація Ukraine GTA, Я отримав блокування за образу адміністрації, але хочу оскаржити це рішення, оскільки вважаю його несправедливим.

Моє повідомлення було надіслане в чат, де не було адміністратора, і я не мав наміру когось образити.

Можливо, мої слова були сприйняті неправильно або вирвані з контексту. Якщо моє повідомлення справді порушило правила, я готовий виправити свою поведінку в майбутньому.

Прошу вас переглянути ситуацію ще раз та, якщо можливо, скасувати або зменшити термін покарання. Дякую за увагу. Чекаю на вашу відповідь. З повагою, Ураган.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1740580677506.png
  5. Дата походження: 26.02.2024

Єгор Бахмутат

СТАДО
Активний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,041
Реакції
493
Бали
198
Шановний гравець.
Є речі, які можна зрозуміти, і є речі, які не підлягають виправданню. Образи в напрямку
адміністрації – це не просто якесь дрібне порушення, а пряма неповага до тих, хто стежить за порядком і робить усе можливе, щоб сервер працював стабільно. Кожен має право на емоції, але є межа, яку переходити не варто. Якщо ви дозволяєте собі подібні висловлювання, то має бути розуміння того, що за це настане відповідальність.
Зі своєї сторони я не бачу жодного сенсу
переглядати або пом’якшувати покарання. Воно було видано обґрунтовано, і я вважаю, що абсолютно правильно, коли подібна поведінка не залишається без реакції.

Остаточне рішення залишається за
ГА/ЗГА, тож очікуйте їхнього вердикту.

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,817
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
Адміністратор надав докази вашого порушення
В оскаржені
відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі