Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
11 Січ 2024
Дописи
76
Реакції
34
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Стас Яворівський
  2. Особистий нікнейм: Роман Гриців
  3. Суть скарги: Вітаю! сталася така ситуація, я з тіпами сижу у войсі, просто по приколу щоб пожартувати написав zzz і мене адміністатор Стас Яворівський забанив по причині Слава Україні!, я не розумію не якись прикол, бо якщо це би було справжнє блокування, то би писало Порушення правил ..... або Підтримка РФ, я чесно вибачаюся за такі жарти, розумію жарт ***********************************ьний, тільки прошу не видаляйте акаунт, я обіцяю буду грати адекватно, а не ***********************************ьно.......... такщо будь ласка дайте шанс, знаю багато разів прошу 2 шанс, але зробіть мені цей ОСТАННІЙ, хочаб бан зменшити до 30 днів, розумію якось по дурному під час війни писати zzzz, але я усвідомив що був не правий, я можу відповісти за ось цей свій вчинок, а саме не отримати НІ ОДНОГО ПОКАРАННЯ за місяць, але не банном на 6к днів, але можу бан на 30 днів, я розумію що я маю відповідати за свої вчинки і я БУДУ відповідати
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
  5. Дата походження: 26.02.2025

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, відмовлено. Ви писали в чаті рашистську символіку, за що й були покарані. Це ніяк не було просто написання однієї літери, Ви написали чітко три заборонені великі літери.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі