![Микола Джеффері]
Подільский Край (06)
- Реєстрування
- 21 Тра 2024
- Дописи
- 75
- Реакції
- 27
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора:Лукас Золото
- Особистий нікнейм:Микола Джеффері|9182
- Суть скарги:Заблокував мене за образу адміністрації я йому сказав одне слово ну за це можна було сначала дати хотяби мут до 120 хвилин а не сразу бан,ми були на ВЧ нас було 5 одного вбили нас осталось 4, 3 пішли стали на мітку я підбігаю кажу уходимо бо нас 4 і ми начинаємо уходити нас тулять ми відбиваємось і нас даний адміністратор откинув в КПЗ хотя я на мітці не стояв шо нас 5 було можу показати откат,після чого в ДКВС так я признаю обізвав його но за це не бан сразу дають,в мене це перша образа адміністрація (сама перша яка була від Андррія Жукова то було помилково тому що я тоді в той час не грав і я тіки тоді зашов на проект був другий день на 06 сервері я нікого не оскав я заходив тоді мута не було такшо той був помилковий) прохання або розбанити або зменшити термін покарання,мене цікаве як він став адміністратором якшо він не комптентний і був в ЧСП проекту,я вибачаюся перед лукасом золото якшо я його тим словом сильно образив і прошу вищу адміністрацію зменшити покарання (мій перший бан та моя перша образа адміністрації)
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тик
- Дата походження:08.03.25