Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

![Микола Джеффері]

Подільский Край (06)
Реєстрування
21 Тра 2024
Дописи
75
Реакції
27
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора:Лукас Золото
  2. Особистий нікнейм:Микола Джеффері|9182
  3. Суть скарги:Заблокував мене за образу адміністрації я йому сказав одне слово ну за це можна було сначала дати хотяби мут до 120 хвилин а не сразу бан,ми були на ВЧ нас було 5 одного вбили нас осталось 4, 3 пішли стали на мітку я підбігаю кажу уходимо бо нас 4 і ми начинаємо уходити нас тулять ми відбиваємось і нас даний адміністратор откинув в КПЗ хотя я на мітці не стояв шо нас 5 було можу показати откат,після чого в ДКВС так я признаю обізвав його но за це не бан сразу дають,в мене це перша образа адміністрація (сама перша яка була від Андррія Жукова то було помилково тому що я тоді в той час не грав і я тіки тоді зашов на проект був другий день на 06 сервері я нікого не оскав я заходив тоді мута не було такшо той був помилковий) прохання або розбанити або зменшити термін покарання,мене цікаве як він став адміністратором якшо він не комптентний і був в ЧСП проекту,я вибачаюся перед лукасом золото якшо я його тим словом сильно образив і прошу вищу адміністрацію зменшити покарання (мій перший бан та моя перша образа адміністрації)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тик
  5. Дата походження:08.03.25

Лукас Золото

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
659
Реакції
406
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора:Лукас Золото
  2. Особистий нікнейм:Микола Джеффері|9182
  3. Суть скарги:Заблокував мене за образу адміністрації я йому сказав одне слово ну за це можна було сначала дати хотяби мут до 120 хвилин а не сразу бан,ми були на ВЧ нас було 5 одного вбили нас осталось 4, 3 пішли стали на мітку я підбігаю кажу уходимо бо нас 4 і ми начинаємо уходити нас тулять ми відбиваємось і нас даний адміністратор откинув в КПЗ хотя я на мітці не стояв шо нас 5 було можу показати откат,після чого в ДКВС так я признаю обізвав його но за це не бан сразу дають,в мене це перша образа адміністрація (сама перша яка була від Андррія Жукова то було помилково тому що я тоді в той час не грав і я тіки тоді зашов на проект був другий день на 06 сервері я нікого не оскав я заходив тоді мута не було такшо той був помилковий) прохання або розбанити або зменшити термін покарання,мене цікаве як він став адміністратором якшо він не комптентний і був в ЧСП проекту,я вибачаюся перед лукасом золото якшо я його тим словом сильно образив і прошу вищу адміністрацію зменшити покарання (мій перший бан та моя перша образа адміністрації)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тик
  5. Дата походження:08.03.25
Вітаю, на рахунок нападу, на вас надійшла скарга, прослідкувавши я виявив порушення а сам ПП нападу на ВЧ 2.1.
Також щодо вашого блокування, я телепортувався до вас щоб пояснити за що вас відкинув, після чого отримав дуже погані слова в свою сторону, рахую таке не оскаржується.
Надам докази КА/ГА/ЗГА. Очікуйте.

Лукас Золото

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
659
Реакції
406
Бали
68
Також хочу доповнити, тещо раніше ви отримували покарання за нешанобливе ставлення до Адміністрації

Дмитро Мінур

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
14 Лис 2023
Дописи
1,749
Реакції
1,308
Бали
253
Вітаю шановний гравець.
Покарання що до "Порушення Правила Нападу на ВЧ" видано вірно.
Судячи з вашої історії покарань, у вас були покарання за "Образу гравців" та "Нешанобливе ставлення до Адміністрації"
Ваше "Блокування" буде зменшено з 5 до 3.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі