Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кайро Девіс

Куратор Івентів| Південна Україна♡
Старший Адміністратор
Реєстрування
13 Гру 2023
Дописи
167
Реакції
95
Бали
73
  1. Нікнейм адміністратора: Артем Скакун
  2. Особистий нікнейм: Максімка Овнромантік
  3. Суть скарги: Вітаю,пане ГА та ЗГА,я порушив 2 правила Ukraine GTA 2.6,7.9,я дуже сильно шкодую за те що я скоїв,все можу пояснити: вийшла обнова 2.6 Для кланів,я як учасник хотів як найшвидше попробувати це оновлення, але я був в бані.Я виріш попробувакти обнову з твінка,це була необдумана моя помилка про яку я дуже дуже шкодую. Я пограв 3 дні,про що я дуже шкодую,це було моє 1 покарання у вигляді "Обхіду Блокуання" я дуже шкодую що це зробив,тому що мій основний акаунт в бані по причині того що я образив Власника Ukraine GTA на неофіційному діскорд сервері.Я був дурним,і дуже дуже сильно шкодую що таке зробив.На даний момент клан в якому я перебуваю "TOSVA" дуже активно бере участь у битвах за Харків,та займає Блок-Пости,та я дуже сильно хочу проводити час з ними та грати в гру, а на данний момент я сиджу на демонстраціях та дивлюсь як грають,та дуже хочу з ними.З моменту бану пройшло 17 днів,за цей період я для себе зробив висновки що до моєї некомпетентної поведінки, зрозумів що зробив речі, за які несу покарання,я зрозумів всю тяжкість покарання, і Каюсь що більше такого не повториться! Прошу ще раз вибачення перед Власником Ukraine GTA ,прошу вибачення перед Артемом Скакуном, Діаною Скакун,всією Адміністрацією та всіма гравцями Ukraine GTA.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1741881287551.png
    Знімок екрана 2025-03-13 175637.png
  5. Дата походження:13.03.2025
З повагою Максімка Овнромантік
TOSVA

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, навіть під час блокування порушували правила UKRAINE GTA, покарання було зменшено до 31 дня, це максимальний термін на який ми можемо зробити виключення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі