- Реєстрування
- 13 Гру 2023
- Дописи
- 167
- Реакції
- 95
- Бали
- 73
- Нікнейм адміністратора: Артем Скакун
- Особистий нікнейм: Максімка Овнромантік
- Суть скарги: Вітаю,пане ГА та ЗГА,я порушив 2 правила Ukraine GTA 2.6,7.9,я дуже сильно шкодую за те що я скоїв,все можу пояснити: вийшла обнова 2.6 Для кланів,я як учасник хотів як найшвидше попробувати це оновлення, але я був в бані.Я виріш попробувакти обнову з твінка,це була необдумана моя помилка про яку я дуже дуже шкодую. Я пограв 3 дні,про що я дуже шкодую,це було моє 1 покарання у вигляді "Обхіду Блокуання" я дуже шкодую що це зробив,тому що мій основний акаунт в бані по причині того що я образив Власника Ukraine GTA на неофіційному діскорд сервері.Я був дурним,і дуже дуже сильно шкодую що таке зробив.На даний момент клан в якому я перебуваю "TOSVA" дуже активно бере участь у битвах за Харків,та займає Блок-Пости,та я дуже сильно хочу проводити час з ними та грати в гру, а на данний момент я сиджу на демонстраціях та дивлюсь як грають,та дуже хочу з ними.З моменту бану пройшло 17 днів,за цей період я для себе зробив висновки що до моєї некомпетентної поведінки, зрозумів що зробив речі, за які несу покарання,я зрозумів всю тяжкість покарання, і Каюсь що більше такого не повториться! Прошу ще раз вибачення перед Власником Ukraine GTA ,прошу вибачення перед Артемом Скакуном, Діаною Скакун,всією Адміністрацією та всіма гравцями Ukraine GTA.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:13.03.2025
З повагою Максімка Овнромантік
TOSVA