Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Паша Бізнес

Новий гравець
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
1
Реакції
2
Бали
3
1.Нікнейм адміністратора:
2.Особистий нікнейм:Паха Бізнес
3.Суть скарги:Доброго дня шановна адміністрації,прошу надати мені оскарження в 31 день,тому що я дуже каюсь над своїм вчинком,за цей час який я пробув в блокуванні,я зрозумів свою помилку,прошу дати мені останній шанс,обіцяю,буду грати чесно та не порушувати,дуже давно вже не грав на проекті,хочу дуже зіграти с своїми друзями,прошу,зрозумійти мене
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
1000003047.jpg

5.Дата походження:14.03.2025

Кірюха Херсонський

Новий гравець
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
6
3.Суть скарги:Доброго дня шановна адміністрації,прошу надати мені оскарження в 31 день,тому що я дуже каюсь над своїм вчинком,за цей час який я пробув в блокуванні,я зрозумів свою помилку,прошу дати мені останній шанс,обіцяю,буду грати чесно та не порушувати,дуже давно вже не грав на проекті,хочу дуже зіграти с своїми друзями,прошу,зрозумійти мене
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Переглянути вкладення 289850
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Переглянути вкладення 289850

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі