Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Felkis_Dem

Новий гравець
Реєстрування
21 Кві 2023
Дописи
16
Реакції
0
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Данієль Хомс
  2. Особистий нікнейм: Богдан Демецький
  3. Суть скарги: Хочу зробити оскарження, та заодно принести вибачення за те що використовував чіти. Готовий на завжди позбавитися їх та якщо буде якись хочаб ще один випадок з мого боку,що я використовую чіти, то блокуання всіх акаунтів на всіх серверах. (це як невеликий договір між мною та адміністрацією) Роблю це оскарження щоб міг знову чесно як більшість гравців на серверах грати.
    І в котре приношу вибаченя за те що використовував чіти та став на цю чорну дорогу, я хочу виправитися та готовий пройти провірку та показати що я більше не зможу використовувати чіти. Якщо ви зможете мене розбанити то я буду без межно вдячний вам. (вибачаюсь за помилки)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео)тут докази, що мене заблокували та хто видав покарання
  5. Дата походження: 20.03.2025

Тарас Галичанівськ

Новий гравець
Реєстрування
25 Сер 2024
Дописи
6
Реакції
4
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Данієль Хомс
  2. Особистий нікнейм: Богдан Демецький
  3. Суть скарги: Хочу зробити оскарження, та заодно принести вибачення за те що використовував чіти. Готовий на завжди позбавитися їх та якщо буде якись хочаб ще один випадок з мого боку,що я використовую чіти, то блокуання всіх акаунтів на всіх серверах. (це як невеликий договір між мною та адміністрацією) Роблю це оскарження щоб міг знову чесно як більшість гравців на серверах грати.
    І в котре приношу вибаченя за те що використовував чіти та став на цю чорну дорогу, я хочу виправитися та готовий пройти провірку та показати що я більше не зможу використовувати чіти. Якщо ви зможете мене розбанити то я буду без межно вдячний вам. (вибачаюсь за помилки)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео)тут докази, що мене заблокували та хто видав покарання
  5. Дата походження: 20.03.2025
Для чого їх взагалі скачувати , на місті адміністрації я би не розбанював , це вже не перший випадок коли гравці скачують чіти

Felkis_Dem

Новий гравець
Реєстрування
21 Кві 2023
Дописи
16
Реакції
0
Бали
6
Для чого їх взагалі скачувати , на місті адміністрації я би не розбанював , це вже не перший випадок коли гравці скачують чіти
А на твойому місці не знаєш всієї ситуяції в людини то краще не ліз би на наражон. Бо ти навіть не знаєш через що я пройшов і чому саме тоді я використав чіти. Скільки часу я потратив на прокачку одного акаунта а в ітозі мені сказали нічим не допоможемо. Замість того щоб щось писати подумай чи ти взагалі не зробиш комусь боляче...

Тарас Галичанівськ

Новий гравець
Реєстрування
25 Сер 2024
Дописи
6
Реакції
4
Бали
6
А на твойому місці не знаєш всієї ситуяції в людини то краще не ліз би на наражон. Бо ти навіть не знаєш через що я пройшов і чому саме тоді я використав чіти. Скільки часу я потратив на прокачку одного акаунта а в ітозі мені сказали нічим не допоможемо. Замість того щоб щось писати подумай чи ти взагалі не зробиш комусь боляче..

А на твойому місці не знаєш всієї ситуяції в людини то краще не ліз би на наражон. Бо ти навіть не знаєш через що я пройшов і чому саме тоді я використав чіти. Скільки часу я потратив на прокачку одного акаунта а в ітозі мені сказали нічим не допоможемо. Замість того щоб щось писати подумай чи ти взагалі не зробиш комусь боляче...
Не залежно які вас там проблеми сталися ви не мали скачувати стороні ПЗ ви надали дескомфорт іншим гравцям і втому числі мені , очікуємо відповіді від адміністрації .

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі