Felkis_Dem
Новий гравець
- Реєстрування
- 21 Кві 2023
- Дописи
- 16
- Реакції
- 0
- Бали
- 6
- Нікнейм адміністратора: Артем Скакун
- Особистий нікнейм: Богдан Деме
- Суть скарги: Я приношу дуже великі вибачення адміністрації та создателю проекта за те що використовував чіти, я хочу почати все з чстого листа, та готовий показати що не зможу грати з чітами. (якщо я почну використовувати чіти то адміністрація має повне право заблокувати всі мої акаунти на всіх серверах). Я хотів би щоб мене розблокували на 05 сервері якщо звісно мені зможуть всежтаки дати 2 шанс на виправлення. І я щераз приношу вибачення за те, що використовував чіти та посуті це було не рівноправіє між іньшими гравцями на сервері і я прошу також вибачення у всіх гравців котрі грають на цьому сервері тай впринціпі на всьому проекті.
Якщо всеж ви таки зможете дати мені 2 шанс то я відразу хотівби зробти шочаб якись договір проте що я точно не буду використовувати чіти на цьому проекті.
Я гравець 05 сервера Богдан Деме хотівби укласти догвір між адміністрацією або самим проектом про те, що якщо я не дай бог знову почну використовувати чіти то адміністрація має заблокувати мій серійний номер щоб я взагалі не зміг грати.)Прошу щераз вибачення, та вибачаюсь за помилки в тексті. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тут докази, що мене заблокували та хто видав покарання
- Дата походження: 20.03.2025