Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ArturZelezo

Король НПУ 👮
Реєстрування
5 Лют 2025
Дописи
190
Реакції
130
Бали
48
1. Артур Железо
2. Кароліна Мишка
3. Прошу вас пом’якшити покарання та надати можливість надалі проходити службу в лавах ЗСУ з поверненням військового звання.
Свою провину визнаю, обіцяю виправитися.
Дане оскарження ґрунтую тим, що подана скарга є неповною та потребує більш детального аналізу (відео обрізане, і не видно, що було до цього).
У своєму оскарженні пояснюю наступне: я перебував на нічній зміні, коли почався напад на склад БК. Я, не зволікаючи ні хвилини, почав відбивати атаку на ВЧ. Прибувши до складу БК, я побачив солдата ЗСУ, який затримав громадянина Фореті та бігав із ним у кайданках.
На мою вимогу пояснити, навіщо він це зробив, той не відповів. Щоб не затягувати час, бо тривав напад, я дістав М4, затрохсотив ГР і пішов відбивати атаку.
Спланованих дій не було, все сталося зненацька, тому прошу пом’якшити покарання.
4. https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/nrd-від-ЗСУ.273674/
5.23.03.25

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю! Згодна з тим, що на відео недостатньо інформації для видачі такого покарання, але, Ви зі своєї сторони також поступили не вірно, надівши кайданки з метою подальшого вбивства гравця, дивлячись навіть по цьому відрізку. З адміністратором було проведено бесіду. Так як покарання у вигляді Варну Ви вже самостійно зняли, за вашим бажанням зі своєї сторони можемо відновити Вам звання у фракції.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі