Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Гравець4791038

Активний
Реєстрування
6 Кві 2023
Дописи
103
Реакції
12
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Саша Кілла
  2. Особистий нікнейм: Павло Потужний
  3. Суть скарги: Даний адміністратор видав мені покарання за те що я як би то не відіграв рп но на відео доказі видно що у гравця який знімає відео гра лагає тим більше перед цим було вже сказано попередження за те що він ходить по території ГУНП але цього на фрапсі не було видно, могло бути що у гравця поганий інтернет та у нього просто не відобразилось відіграння рп в мікрофон, також перед цим він показав своє посвідчення та він знаходився у фракції ДКВС, також перед цим він сказав що прилетів до нас на перевірку але звідки в нього взялися повноваження прилітати до нас на перевірку чесно незнаю, також питання до адміністратора який переглядав скаргу чому він не запросив в людини повний відео доказ всієї ситуації і чому людина не показала як він прилетів на своєму вертольоті, відео фіксації у мене немає але якщо людина яка кидала скаргу обрізала фрапс це напевно можна рахувати як введення в обман адміністрацію, і також чому йому не дали якесь покарання за те що він прилетів до нас на перевірку, так цього напевно ніхто не докаже але задати питання йому чому він робив на території ГУНП і як він туда попав ніхто не запитав
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Тайзер-без-причини-та-не-відігровка-РП-НПУ-К.274641/
  5. Дата походження: 25.03.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі