Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝐡𝐢𝐭𝐨𝐦𝐢

Активний
Реєстрування
11 Січ 2023
Дописи
174
Реакції
119
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Деніс Котик
  2. Особистий нікнейм: Хітомі Тюбикович
  3. Суть скарги:

Шановна адміністрація,

Хочу щиро вибачитися за свою поведінку, яка призвела до бана. Повністю усвідомлюю, що порушив правила, і мені дуже прикро, що підвів вас і всю спільноту. Мені дійсно важливо бути частиною цього проєкту, і я щиро шкодую, що мої дії могли зіпсувати атмосферу гри.

Зізнаюся, мені дуже не вистачає можливості брати участь у каптах — битвах за бізнеси, території, общаки та битва за картель. Це справжня мотивація для мене грати, розвиватися в команді та взаємодіяти з іншими гравцями. Я розумію, що моя поведінка підвела, але хочу запевнити: зроблю все можливе, щоб такого більше не трапилось.

Прошу вас переглянути термін покарання. Навіть якщо не буде повного зняття, я був би надзвичайно вдячний за будь-яке пом’якшення. Дайте мені ще один шанс — і я доведу, що здатен грати відповідально та з повагою до правил.

Ще раз перепрошую і дякую за вашу працю над проєктом.

З повагою,
    Хітомі Тюбикович

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
  5. Дата походження: 06.04.2025

Реєстрування
1 Сер 2024
Дописи
103
Реакції
162
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Деніс Котик
  2. Особистий нікнейм: Хітомі Тюбикович
  3. Суть скарги:

Шановна адміністрація,

Хочу щиро вибачитися за свою поведінку, яка призвела до бана. Повністю усвідомлюю, що порушив правила, і мені дуже прикро, що підвів вас і всю спільноту. Мені дійсно важливо бути частиною цього проєкту, і я щиро шкодую, що мої дії могли зіпсувати атмосферу гри.

Зізнаюся, мені дуже не вистачає можливості брати участь у каптах — битвах за бізнеси, території, общаки та битва за картель. Це справжня мотивація для мене грати, розвиватися в команді та взаємодіяти з іншими гравцями. Я розумію, що моя поведінка підвела, але хочу запевнити: зроблю все можливе, щоб такого більше не трапилось.

Прошу вас переглянути термін покарання. Навіть якщо не буде повного зняття, я був би надзвичайно вдячний за будь-яке пом’якшення. Дайте мені ще один шанс — і я доведу, що здатен грати відповідально та з повагою до правил.

Ще раз перепрошую і дякую за вашу працю над проєктом.

З повагою,
    Хітомі Тюбикович

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
  5. Дата походження: 06.04.2025
За розбань те молодого !!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі