Юмейсяшка Тюбикович
Активний
- Реєстрування
- 21 Січ 2023
- Дописи
- 118
- Реакції
- 95
- Бали
- 31
1.Особистий нік-нейм: Гоша Партизан
2.Нік-нейм адміністратора: Джонатан Лінкольн
3.Суть скарги: Доброго вечора, шановна адміністраціє!
Мене заблокували за порушення правил чату, а саме за образу інших гравців. Я повністю визнаю свою провину та щиро прошу вибачення за свою нестриманість. Готовий більше не допускати подібних вчинків та дотримуватись правил сервера в подальшому.
Прошу розглянути можливість зняття бана або хоча б тимчасового розблокування мого облікового запису, оскільки мені терміново потрібно бути присутнім на капті, що має відбутися найближчим часом. Обіцяю, що надалі спілкування з мого боку буде виключно коректним.
Сподіваюсь на Ваше розуміння та позитивне рішення. Дякую!
4.Докази: *клац*
5.Дата та час: 14.04.2025
2.Нік-нейм адміністратора: Джонатан Лінкольн
3.Суть скарги: Доброго вечора, шановна адміністраціє!
Мене заблокували за порушення правил чату, а саме за образу інших гравців. Я повністю визнаю свою провину та щиро прошу вибачення за свою нестриманість. Готовий більше не допускати подібних вчинків та дотримуватись правил сервера в подальшому.
Прошу розглянути можливість зняття бана або хоча б тимчасового розблокування мого облікового запису, оскільки мені терміново потрібно бути присутнім на капті, що має відбутися найближчим часом. Обіцяю, що надалі спілкування з мого боку буде виключно коректним.
Сподіваюсь на Ваше розуміння та позитивне рішення. Дякую!
4.Докази: *клац*
5.Дата та час: 14.04.2025