Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Вайб

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Чер 2024
Дописи
135
Реакції
57
Бали
31
1. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
2. Особистий нікнейм: Макс Вайб
3. Суть скарги: Олег Галицький, поясніть мені в чому моя вина?? Я не розумію вас ви мені відмовили оскарження тому що я сказав погані слова в даній скарзі коли звертався до Владислава Фенікса але покажіть мені будь ласка де там є написано хоч одне слово нецензурної лексики? Там всього лиш написано «Владислав Фенікс пробач пж більше такого не буде» і це все але чому ви не даєте мені останній шанс коли це було моє перше покарання за оск рідних адміністратора, тим більше до вас писав гравець з вибачення бо порушив конфіденціальність і ви йому надали останній 3 шанс а мені навіть першого не даєте? Хоча це було тоді по причині чому я так зробив перше я відбув всю робочу зміну з такими ж самими гравцями як показав на собі даний адміністратор Владислав Фенікс з такими ж самими ті що дмлять які виражаються нецензурною лексикою + до того щей Владсилав почав мене дмити в зз хоча я навіть забув що він адмін, тому я вимагаю від вас останній шанс тому що це моє перше покарання!!!
4. Фото/скріншот:
5. Дата подачі скарги: 26.04.25

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,057
Бали
253
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Ви отримали покарання за образу рідних адміністрації, та надалі написали скаргу з образами адміністрації, вам термін було збільшено, щодо ваших слів "Владислав Фенікс пробач пж більше такого не буде" у вас було написано зовсім інші слова тому відбувайте термін покарання.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі