Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Салоєд

Поважний гравець
Реєстрування
3 Лис 2024
Дописи
42
Реакції
187
Бали
38
Нікнейм адміністратора: Денис Тимошик
Особистий нікнейм: Салоєд Бібік [103315]
Суть скарги: Ознайомившись із правилами, я повністю розумію їхню важливість і підтримую необхідність дотримання чітких стандартів у спільноті. Однак у цьому конкретному випадку хочу надати розгорнуте пояснення та аргументи на користь перегляду ситуації.

У моєму повідомленні була згадка про GTA 5 RP, однак вона не переслідувала мету рекламування стороннього проєкту або перенаправлення користувачів на інші сервіси. Згадка носила виключно інформативний характер і була частиною загального обговорення певних аспектів ігрового процесу.
Важливим моментом є те, що Ukraine GTA є проєктом на базі Multi Theft Auto (MTA:SA), тоді як GTA 5 RP базується на зовсім іншій платформі — GTA V. Це різні за своєю природою, технічною базою та механіками ігрові середовища. Тому згадка про GTA 5 RP апріорі не могла ввести в оману учасників спільноти чи сприяти відтоку гравців із проєкту Ukraine GTA.

Згадка про GTA 5 RP мала виключно ілюстративний характер і була використана для наочного пояснення суті висловлювання. Вона не переслідувала мету завдати шкоди проєкту Ukraine GTA, не спричиняла загрози єдності спільноти й не містила закликів до участі у сторонніх проєктах. У випадку, якщо моя формулювання справді виглядала як реклама, прошу вибачення за необережність. Я ніколи не мав наміру порушувати правила і в подальшому готовий бути ще уважнішим, аби уникнути будь-яких непорозумінь.

Я ціную ту роботу, яку проводить адміністрація Ukraine GTA для підтримки порядку, розвитку спільноти та забезпечення чесного геймплею. Саме тому для мене важливо залишатися частиною цієї спільноти та сприяти її позитивному розвитку.

Прошу врахувати мої пояснення та, з огляду на відсутність зловмисного наміру, розглянути можливість скасування або пом’якшення застосованого до мене покарання.

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скарга, тик

Дата походження: 26.04.25 22:47

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,698
Бали
253
Вітаю.

На цей раз вам надано оскарження.
Прохання не згадувати в ігровому середовищі про сторонні проєкти.

Переговорю з адміністрацією на тему розмов між гравцями.

Приємної гри

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі