Оскаржено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ель Капоне

Шановний гравець
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
102
Реакції
41
Бали
33
Нікнейм адміністратора:Віктор Миколайович
Особистий нікнейм:Ель Мака
Суть скарги: Оскарження: Бажаю Здоровья шановний Віктор Миколайович, вчера мене забанили за "Обман Адміністрації", Хотів би сказати що я на справді нікого не обманював, так як обман це-Обман (або брехня) — свідома спроба (успішна чи ні), приховати та/або сфабрикувати (маніпулювати) фактичну чи/і емоційну інформацію, усними чи/і невербальними засобами, щоб створити або підтримати в іншій чи іншій думці, яку сам комунікатор вважає хибним.В моїй же ситаіції, (С моей сторони) Обману не було, так як питання "Чи це твій аккаунт?" Або "Ти грав на цьому акаунти?"не було, с приводу скарг таких запитань не було типу "В тебе ники не совпадають с форумним ніком, Це обман админов, чи ти щось приховуешь?" Якби були такі запитання то я відповів би, а так запитань не було, або ще щось, тому я би хотів щоб мене оскаржели так як на пряму чи на коротку я нікого не обманював, Я би не ставь обманювати свідомо, та не свідомо Адмінистраторов, так як це наказуємо, Обману с моей сторони я вважаю що не було, так ники не совпадають так к в тот момент я грав на твинку, і скаргу заливал с твинка, як би я міг то яб залив скаргу через другий аккаунт на форумі, але там я не міг заливати скарги (Не розумію щого) тому шановний ГА, я вважаю що я правий), ДЯкую вам за увагу, бажаю гарного дня
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): нище
UKRAINE GTA 16.05.2025 15_15_40.png

Дата походження: 17.05.2025

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
7,376
Реакції
4,880
Бали
254
Вітаю

Зніму вам блокування на перший раз, але лише на основному аккаунті, в наступний раз при створенні скарг вказуйте нікнейм облікового запису від якого подається фрапс.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі