Вітаю шановний гравець!
Переглянувши ваші книгу покарань. Я як Адміністратор виніс такий вердикт що , за порушення правил а так рахуй що протягом 7-х днів , у вас дуже багато порушень за "Неповажне ставлення до гравців" - "Образа гравців" та "Неадекватні висловлювання в бік гравців". За правилами UKRAINE GTA - є такі ще правила.
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
Ви як гравець - повині слідкувати за своєю поведінкою та спілкуватись адекватно з гравцями. Після цих всіх ваших покарань "Мут" які у вас були раніше. Моя думка була видати вам мінімальний термін "Бан на 2 дні". Думаю ви за ці дні обдумаєте свою поведінку та не будете себе так поводити в сторону гравців. Відео-Докази я надіслав ГА та ЗГА.
Очікуйте відповіді від ГА / ЗГА.