Відмовлено //Оскарження\\

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vadimka0330

Козак
Реєстрування
20 Лип 2024
Дописи
22
Реакції
18
Бали
6
1.Нікнейм адміністратора:Саша Навроцький
2.Особистий нікнейм:Аладін Мазафака
3.Суть скарги:Вітаю, даний адміністратор Саша Навроцький видав бан на 36 днів не знаючи повної ситуації та не розібравшись в ній тому я хочу пояснити всю ситуцію яка відбулася.Перебуваючи на цр я почув як гравець Дензен Вайлд ображає мою дівчину та принижує її гідність (він робив це неодноразово) я підійшов та почав запитувати для чого він це робить почувши в відповідь образи в свою сторону на емоціях я почав ображати його. Він почав ображати клан (сім'ю) в якому раніше ми знаходились на що у відповідь я написав йому "а твоя сімя ***********************************ів" ця фраза ніяким чином не ображала його сім'ю а тільки клан хочу, наголосити що цей гравець неодноразово ображає мене та мою дівчину та створює конфліктні ситуації
хочу попросити щоб ви перерозглянули скаргу та зменшили мені покарання так як оцінити всю ситуацію по двох фото неможливо
4.Доказ видачі покарання (скр
іншот/відео):
1747995648474.png

5.Дата походження:23.05.25

Машуля Громова

bliss
Активний гравець
Реєстрування
9 Гру 2023
Дописи
749
Реакції
892
Бали
113
Вітаю !

Ваше оскарження було розглянуто — термін блокування зменшено до 20 днів.

Водночас звертаємо увагу на стиль вашого спілкування. За вами було зафіксовано неодноразові випадки некоректної поведінки у комунікації з іншими гравцями. Надалі рекомендуємо утримуватись від провокацій та зберігати конструктивний тон навіть у конфліктних ситуаціях.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі