Оскаржено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Пабло Кизаров

Активний
Реєстрування
3 Вер 2022
Дописи
554
Реакції
79
Бали
33
Нікнейм адміністратора: Тім Олександрович
Особистий нікнейм: 1032
Суть скарги: Доброго дня, адміністратором був забанений мій аккаунт на 31 день. На скарзі чітко видно, як гравець навмисно провокує: повертається на місце смерті з включеним фрапсом, збиває мене на автомобілі з метою записати порушення. Слова, що були сказані мною, не мали на меті зашкодити якось нашому проекту і були сказані на емоціях. Я граю на 04 сервері з самого відкриття, маю багато друзів та знайомих, задонатив в цю гру дуже багато грошей і не отримував за цей час жодного бану (це все є в історії покарань). Я вважаю несправедливим покарання на 31 день по скарзі на мене і прошу зняти бан і дати мені 2 шанс, бо інакше не буде сенсу залишатись на проекті без майна, на яке я так багато збирав не дивлячись на всіх друзів яких я знайшов тут за цей час.
Прошу зрозуміти мене і піти на зустріч.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/dm-gz-pg-ug1-10.294810/
Дата походження: 31.05.25

Тім Тімич

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Вер 2023
Дописи
1,345
Реакції
634
Бали
251
Вік
41
Вітаю шановний гравець! На вас була подана скарга від гравця, який доречі теж отримав покарання за нецензурнуй лайку та Неповажне ставлення до гравців, та за тещо він вас збив. Я видав вам покарання згідно загальних правил GTA Ukraine. 1.10. Тому будь ласка очікуйте остаточний вердикт від ГА або ЗГА. Всім гарного дня та приємної гри!​

Останнє редагування:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Покарання буде зменшено до 3 діб на перший раз, якщо знову будуть помічені деструктивні дії покарання буде згідно максимального терміну.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі