Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мерик Хард

Поважний гравець
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
296
Реакції
205
Бали
63
  1. Нікнейм адміністратора:Олександр Пуля
  2. Особистий нікнейм: Кевін Авторитетов 89802
  3. Суть скарги: Вітаю Шановна Адміністрація 03 Серверу хочу до вас звернутися по проханню оскаржити моє блокування по причині Згадка рідних так я важаю що порушив правила серверу я нікого не хотів образити все було на емоціях Гравець мене провокував вивів мене із себе прошу вас надати мені 2 шанс на оскарження на річницю UKAINE GTA цьому проекту вже стукнуло 3 роки я вибачаюсь перед гравцем якого образив але важаю 30 днів бану За згадку рідних це дуже багато прошу помякшити мені покарання та дотримуватися правила проєкту З повагою Кевін Авторитетов дякую всім за розуміння всім мирного неба над головою
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
  5. Дата походження:23.06.2025

Кайро Девіс

Куратор Івентів| Південна Україна♡
Старший Адміністратор
Реєстрування
13 Гру 2023
Дописи
168
Реакції
97
Бали
73
  1. Нікнейм адміністратора:Олександр Пуля
  2. Особистий нікнейм: Кевін Авторитетов 89802
  3. Суть скарги: Вітаю Шановна Адміністрація 03 Серверу хочу до вас звернутися по проханню оскаржити моє блокування по причині Згадка рідних так я важаю що порушив правила серверу я нікого не хотів образити все було на емоціях Гравець мене провокував вивів мене із себе прошу вас надати мені 2 шанс на оскарження на річницю UKAINE GTA цьому проекту вже стукнуло 3 роки я вибачаюсь перед гравцем якого образив але важаю 30 днів бану За згадку рідних це дуже багато прошу помякшити мені покарання та дотримуватися правила проєкту З повагою Кевін Авторитетов дякую всім за розуміння всім мирного неба над головою
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
  5. Дата походження:23.06.2025
Зніміть бан узніку

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі