Зачинено Оскарження!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Черевач

Центральна Україна
Реєстрування
23 Кві 2023
Дописи
453
Реакції
277
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: Мирослав Коваленко
  2. Особистий нікнейм: Владислав Черевач
  3. Суть скарги: Подав скаргу на цього адміна, він мене забанив за обман адміністрації, хоча немав на це право. Він замутив людину за образи коли вона написала: закрий є*ало. А це не образи, а неадекватні висловлювання. І за це мене заблокували на 3 дні. Максимально не справедливо. Приберіть також з історії покарань. Також адмін не мав право робити висновки по цій скарзі, бо він не ГА і не ЗГА, тому максимально адмін порушив багато і заважає комфортній грі. Я побачив неправильну дію від адміна, і подав на це скаргу, і мене за це заблокували , чудово! Адміністратору видайте хочаб пред.
    Навіть якщо оски були, я цього не бачив. і хотів лише подати скаргу, щоб ГА і ЗГА переглянули докази від адміна. а мене за це заблокали.
    Маю прохання видати мені компенсацію, оскільки, за цей час міг отримати PayDay в грі, та квитки для розіграшу, але прикол від цього адміна все зруйнував.
    Також, маю підозри, що блокування він видав через особисту неприязнь.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Мирослав-Коваленко-Неправильне-покарання.302336/
  5. Дата походження: 28.06.25

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі