Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Сер 2024
Дописи
35
Реакції
7
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький але не впевнений так як зовсім не можу зайти на аккаунт
  2. Особистий нікнейм: Саня Сухарь (6772881)
  3. Добрий день, в мене проблема я не можу зайти на аккаунт, я підозрюю що ви мій аккаунт удалили за більшою частиною я згоден ви зробили правильний вібір але я коли побачів обнову я так зрадів нарешті мене розбанять та я зможу почати все з чистого листа на свойому основному аккаунті але після того як я написав в тех підтримку та вони сказали що мій аккаунт було видалено я просто не мій в це повірити (Я прошу вас дуже сильно якщо є можливість щось зробити з аккаунтом БУДЬ ЛАСКА зробіть щось, я вже не граю з чітами в мене є інший аккаунт я там собі граю балакаю з гравцями але я так би хотів повернутися на основний аккаунт... ) Дякую за увагу
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео) https://ibb.co/fGxVJJN1

Олександр Клименко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
2,076
Реакції
508
Бали
198
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Усі такі акаунти, які були заблоковані за критичні порушення, зокрема за використання сторонніх ПЗ, включно з вашим, було видалено без можливості відновлення. Це рішення було прийняте з метою забезпечення чесної гри для всіх гравців.

Водночас, всім гравцям, що підпали під амністію, надано шанс розпочати гру з чистого листа - створити новий акаунт та приєднатися до гри без порушень. З ваших слів ми розуміємо, що ви вже скористалися цією можливістю та маєте новий акаунт, на якому активно граєте та спілкуєтеся з іншими гравцями.

Ми цінуємо ваше бажання повернутися до гри без порушень і підтримуємо вашу мотивацію. Однак, видалені акаунти не підлягають відновленню - це остаточне та безповоротне рішення.

Бажаємо вам приємної гри та успіхів на новому акаунті!

[ВІДМОВЛЕНО]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі