Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Sviatoslav_Tuz

Новий гравець
Реєстрування
27 Сер 2024
Дописи
16
Реакції
3
Бали
6
1. Слава Марик
2. Святослав Вілсон
3.Я щиро вибачаюсь за свої дії.

Я усвідомлюю, що вчинив помилку, і хочу вибачитись перед усіма, хто має відношення до чудового проекту UkraineGTA — перед адміністрацією, перед командою, перед учасниками спільноти.
Можливо, на той момент я просто не подумав, не зважив усі наслідки, не оцінив, що мій вчинок може бути сприйнятий як порушення або зневага. Я ні в якому разі не хотів нашкодити чи знецінити працю тих, хто щодня розвиває цей проект.

UkraineGTA — це більше, ніж просто сервер. Це окремий світ, унікальна атмосфера, де оживають персонажі, де кожен гравець — частина великої історії.
Це місце, де я знайшов однодумців, емоції, пригоди, де щоразу чекає щось нове.
І зараз, коли я опинився поза цим світом — я розумію, наскільки мені його бракує.

Я не з тих, хто тікає від відповідальності.
Навпаки — я визнаю: я був неправий.
Я зробив те, що суперечить правилам, філософії спільноти або просто здоровому глузду. Але я прошу дати мені ще один шанс. Бо, чесно, я не можу без UkraineGTA. Це як частина мого щоденного життя, моя улюблена онлайн-домівка.

Я більше не повторю своїх помилок. Я засвоїв урок. І я готовий довести свою лояльність справами.
Я не прошу поблажки — я прошу можливість виправитись.
Я поважаю вашу працю, ваші правила і всю атмосферу проекту, яку ви так ретельно створюєте.

Будь ласка, розгляньте можливість перевидачі. Я щиро цього прагну.
Вдруге такого шансу я не зіпсую. Я дійсно люблю цей проект, і моя помилка — це був необдуманий крок, за який я щиро шкодую.

Дякую, що дочитали до кінця. І ще раз: вибачте. Я дуже хочу повернутись.

4.фото-доказ
5. 10/07/25

Олександр Клименко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
2,076
Реакції
508
Бали
198
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Покарання видано доцільно. Відбувайте термін покарання за вчинені вами дії та намагайтеся уникати подібних ситуацій в майбутньому.

[ВІДМОВЛЕНО]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі