Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Ломака

[ L I MARABUNTA ]
Активний гравець
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
615
Реакції
668
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора:
  2. Особистий нікнейм: Михайло Мазепко 1738
  3. Суть скарги:

Прошу скоротити термін бану, також не згоден з аргументами адміністратора, який написав:"Це свідчить про те, що попереднє покарання не справило належного виховного ефекту. Є всі підстави вважати, що ви не усвідомили серйозності своїх дій і не шкодуєте за сказане." Але я до того отримав бан 05.07, за порушення, яке я зробив 02.07, потім після відсиженого бану в 5 днів, я зайшов до гри 10.07, зіграв 2 битви за території і людина, в якої був на мене відкат образилась через те, що її перемогли на битві, тому знову залили скаргу за порушення, яке я зробив 04.07, тобто після бану, який був як засіб для виховного ефекту я порушення не здійснював, а саме образи рідних, на мене просто залили скаргу за порушення, яке я зробив до бану. Але після відсиженого бану я повністю усвідомив серйозність порушень і більше не порушував, також варто врахувати те, що на скарзі, яка була залита на мене 10.07 дуже короткий відкат та не видно всієї ситуації, прошу оскаржити бан до 10 днів, з врахуванням днів, які я вже відсидів у бані, тому що я дуже хочу пограти зі своїми друзями в цю улюблену гру.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Бан.305852/
  5. Дата походження: 14.07.2025

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю, вже було надано відповідь у минулому оскарженні, відбувайте покарання, видане адміністратором.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі