Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

крут бро

Козак
Реєстрування
26 Чер 2023
Дописи
30
Реакції
5
Бали
11
1.Нікнейм адміністратора:Данієл Хомс
2.Особистий нікнейм:Виталя Хадитакташ
3.Суть скарги: Шановна адміністраціє!

Прошу повторно розглянути рішення щодо мого блокування за нібито образу батьків. Я визнаю, що емоційно відреагував у конфліктній ситуації, однак хочу звернути увагу на кілька важливих обставин, які, на мою думку, були проігноровані.

Особа, яка подала скаргу, також дозволяла собі образи на адресу моїх рідних. На жаль, її дії залишилися без належної реакції. У наданому відео-доказі вона навмисно вимкнула мікрофон зі свого боку, приховавши тим самим власні порушення правил спільноти.

Зазначене відео не є об’єктивним, оскільки демонструє лише мою реакцію, без урахування провокацій з боку іншого учасника. Такий односторонній підхід викривлює загальну картину ситуації.

Попри все, я щиро вибачаюсь за свої слова та визнаю, що мав стриматися. Водночас вважаю несправедливим, що покарання було застосовано лише до мене, без повного аналізу дій обох сторін конфлікту.

Також хочу згадати ще одну ситуацію, за яку мені було винесено блокування за пунктом "погрози". Важливо зазначити, що реальних погроз з мого боку не було. Слова "я убив твою сім’ю" були недоречним і неприйнятним висловлюванням у межах гри, проте це не є ані реальною погрозою, ані прямою образою родичів. Я вже поніс покарання за цю ситуацію і готовий прийняти наслідки відповідно до правил, якщо буде визнано необхідним.

Враховуючи викладені обставини, прошу переглянути скаргу повторно та розглянути ситуацію більш об’єктивно — з урахуванням дій обох учасників конфлікту.
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
5.Дата походження:18.07.25

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,935
Реакції
1,804
Бали
253
Вітаю
В оскаржені відмовлено
Якщо маєте відеодокази порушення зі сторони іншого гравця, подайте у іншій скарзі.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі