Владислав Чумацький
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 22 Бер 2025
- Дописи
- 104
- Реакції
- 82
- Бали
- 73
- Нікнейм адміністратора: Еліс Фокс
- Особистий нікнейм: 53282
- Суть скарги: Вітаю, даний адміністратор посадив мене в деморган по причині 2.1 пп нападу на ВЧ і я хотів би оскаржити. Починалось з того що я забіг на територію ВЧ на АКПП щоб дізнатися що відбувається і чого співробітник лав ЗСУ(Старшина) тримає в кайданках рекрута, я не сперичаюся що цього не треба було робити. Але після того як мені сказали покинути територію ВЧ. Я хотів покинути територію і вже йшов до виходу, але по мені почали стріляти і я побіг будь-куди щоб мене не вбили. Після того як я почав бігти за мною побігли 2 співробітник(хотіли мене зловити). По статуту співробітники повинні мене піймати та вивести з території або викликати поліцію, сбу, або ж вбити. Як я зрозумів вони вирішили зробити третій варіант (тобто вбити). Знову повторюсь я почав втікати( в мене в руках не було зброї, я ні по кому не стріляв, я не крав БК і за нами як я побачив дивився адміністратор), потім я коли почав підбігати до АКПП(я зробив коло) мене відкинули в деморган на 60хв по статті якій я вже писав. Прошу запросити фрапс від даного адміністратора та винести своє рішення
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 27.07.2025