Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Чумацький

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Бер 2025
Дописи
104
Реакції
82
Бали
73
  1. Нікнейм адміністратора: Еліс Фокс
  2. Особистий нікнейм: 53282
  3. Суть скарги: Вітаю, даний адміністратор посадив мене в деморган по причині 2.1 пп нападу на ВЧ і я хотів би оскаржити. Починалось з того що я забіг на територію ВЧ на АКПП щоб дізнатися що відбувається і чого співробітник лав ЗСУ(Старшина) тримає в кайданках рекрута, я не сперичаюся що цього не треба було робити. Але після того як мені сказали покинути територію ВЧ. Я хотів покинути територію і вже йшов до виходу, але по мені почали стріляти і я побіг будь-куди щоб мене не вбили. Після того як я почав бігти за мною побігли 2 співробітник(хотіли мене зловити). По статуту співробітники повинні мене піймати та вивести з території або викликати поліцію, сбу, або ж вбити. Як я зрозумів вони вирішили зробити третій варіант (тобто вбити). Знову повторюсь я почав втікати( в мене в руках не було зброї, я ні по кому не стріляв, я не крав БК і за нами як я побачив дивився адміністратор), потім я коли почав підбігати до АКПП(я зробив коло) мене відкинули в деморган на 60хв по статті якій я вже писав. Прошу запросити фрапс від даного адміністратора та винести своє рішення
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 27.07.2025
    UKRAINE GTA 27.07.2025 20_11_17 (1).png

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,814
Реакції
2,025
Бали
253
Вітаю. Адміністратор видав Вам покарання вірно. Ви отримали покарання за напад на воєнну частину самостійно, коли згідно правил Вас має бути 5 осіб мінімум.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі