Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дарк Вейн

Козак
Реєстрування
31 Гру 2023
Дописи
6
Реакції
21
Бали
18
1.Нікнейм адміністратора: Олександр Хубчик
2.Особистий нікнейм: Дарк Ультрас
3.Суть скарги:
Вважаю, що покарання було видано несправедливо. Людина, яка подала скаргу, заливала лише два обрізані відкати, які не показують повну ситуацію. При цьому прямо говорили з дружком : «я залию так, як мені вигідно» — про яку об’єктивність тут може йти мова? Цілий день вони домахувались до наших людей, говорили тільки до дівчини, постійно провокували. Та ще й дозволяли собі таке, що взагалі не має бути нормальним: говорили за реальне життя, звучали фрази типу «зловимо і поб’ємо» — це сказав його дружок,в якого недавно було покарання за таке ж І це не перебільшення — можу надати відкат цього Прошу переглянути ситуацію ще раз і хоча б скоротити термін покарання, бо вважаю, що він був виданий односторонньо й без урахування повної картини. До того ж, на початку другого відео він одразу почав з образливих слів у бік дівчини З моєї сторони було неправильно чіпати батьків, і я це розумію
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/№3191-5-9-5-17.312045/#post-1261794
5.Дата походження: 2.08.2025

1. [0:43]

Олександр Клименко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
2,076
Реакції
508
Бали
198
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Враховуючи обставини ситуації та висловлювання гравця, термін блокування буде зменшено до 17 днів. Водночас зауважую, що відповідати на провокації образами - особливо у бік батьків - неприпустимо і не є виправданою реакцією. Також, виходячи з ваших слів: якщо у вас є докази погроз фізичною розправою в реальному житті, ви можете подати відповідну скаргу на форумі - гравець буде покараний згідно з правилами.

[РОЗГЛЯНУТО]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі