Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
17 Кві 2024
Дописи
149
Реакції
261
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора:Дмитро Оногі
  2. Особистий нікнейм:74797
  3. Суть скарги: я сидів 4 дні в бані і мене блокують знову на 7 днів образа гравців це ж не серйозно я просидів в бані заходжу щоб пограти в мене за одне слово банять на 7 днів адміністратор який продивився скаргу не звернув уваги на то шо гравець до цього стояв нас провокував і дав відео доказ без мікрофону я розуміб що я порушив правило але за одне слово банити на 7 днів це пзд прогу замінити покарання на мут. бо після такого в гру бажання грати немає взагалі цілий день чекаю відповіді від тех адміна цілий день не відповідає а тут ще й мене банять вибачаюсь за слово «******************************************» я первий раз бачу данного адміністратора і він мені дає перве покарання і мені здається що він мені дав дуже суворе покарання бо за одне слово максимум мут а мені бан на неділю я розумію що в мене історія покарань не з самих найкращих але такі покарання повністю відбивають бажання грати в цю гру
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/сиигма.312598/
  5. Дата походження:03.08.25

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Наразі оскарження не є можливим, оскільки у вас дуже часті порушення щодо образ, образ рідних, неадекватних висловлювань, наступне оскарження не раніше ніж через 3 доби.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі