Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

[L|GromFamq]

Новий гравець
Реєстрування
29 Лис 2024
Дописи
17
Реакції
1
Бали
6
1. Нікнейм адміністратора: Данієль Хомс.
2. Особистий нікнейм: Ланос Фьюри.
3. Суть скарги: я випадково кинув битву клану " SATORI" при ловлі бізнесу, почти сразу я покликав адміністратора й сказав в чому проблема , він відповів що подивиться по логам. Після цього я пішов спати думаючи що все буде ок і вирішиться, як настав час бізвару мене не було вдома (ноутбук був афк) і я навіть не знав, мене даже не повідомили що він буде, ввечері як прийшов додому підходу і бачу що пройшла битва. ( На жаль отката під час ловлі бізнесу не було )
4. Було видане покарання: догана за порушення 2.10 Заборонено кидати битву за бізнес і не виявлятися на битву, 2.8 Заборонено брати участь у битві за бізнес тим кланам, які не находять у топ -30.
5. Дата порушення:08.12.25
громи.png

Сергій Савченко

[L | SATORI] Сергій Савченко
Реєстрування
9 Січ 2025
Дописи
69
Реакції
62
Бали
23
Перепрошую за оффтоп хочу чуть прояснити ситуацію.

1. Хто ви такий що пишете оскарження клану, Ви не є лідером клану щоб це робити чи Модератором клану. офіційно в таблицях кланів у вас зереєстрований Тільки Лідер клану, а саме "Вася Помідор 72331"

2. Раз ви пишете що случайно кинули битву за клан то ви при посаді Модератор клану! в історії покарань вам видавалась догана але після того ви старший склад так і не оновили в таблиці кланів!.

3. Дійсно багато гравців при ловлі бізнесів случайно ловлять кришу бізнесу, Але аж ніяк случайно кинути бізвар не можливо.
Поясню чому, ГоГлядіти.

Приємної гри і не вводьте адміністрацію в оману що то було случайно)

Вінстон Блейз

[Пенсія] Східна Україна//OFNIKY06
Активний гравець
Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
706
Реакції
273
Бали
123
Вітаю! Переношу вашу скаргу до відповідного розділу!

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,925
Реакції
1,803
Бали
253
Вітаю
Переглянувши наявну інформацію
Випадково кинути битву не можливо, оскільки для цього потрібно виконати декілька дій, тому покарання було видано вірно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі