Жека Кент 🚬
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 3 Лют 2025
- Дописи
- 27
- Реакції
- 48
- Бали
- 16
1. Нікнейм адміністратора: Серго Фараонов
2. Особистий нікнейм:Жека Кент
3. Суть скарги: Оскарження Бану 5.19
Після обнови 3.1 мною в тюнінг центрі було поставлено на автомобіль нациську символіку
На протязі дня мене бачили адміністратори та реагували по різному хтось просто сміявся хтось ніяк не коментував мій "тюнінг" десь ближче до середини дня до мене в Харкові біля тюнінг центру
з'явився адміністратор Деймонд Коваленко та сказав прибрати "свастику" я зняв свастику та поставив зірку Давида та поїхав далі
Пізніше по дорозі до мене телепортувалися 4 адміністратора 5 стояв раніше "прикріплю фото"
( тиць )
Не знаючи що зі мною робити вони запитали в Давида Степанова що зі мною робити
хтось сказав банити в відповідь я запитав що не так з наклейками яж замінив свастику та додав що якщо щось не так хай скажуть і я все виправлю
Хтось із Адміністрації сказав своїм колегам що зірка Давида не заборонена
Я запитав що мені робити в відповідь почув ( їдь )
Правила на той час були не досконалі в момент мого покарання правила підкорегували
Згоден з тим що я вчинив не етично наліпивши такі на клейки на автомобіль приношу вибачення всім кого цим образив
Також хочу зауважити що після попереджень адміністрації я зняв свастику відразу
Прошу переглянути моє покарання
4. Доказ видачі покарання: тиць
5. Дата походження: 16.08.2025
2. Особистий нікнейм:Жека Кент
3. Суть скарги: Оскарження Бану 5.19
Після обнови 3.1 мною в тюнінг центрі було поставлено на автомобіль нациську символіку
На протязі дня мене бачили адміністратори та реагували по різному хтось просто сміявся хтось ніяк не коментував мій "тюнінг" десь ближче до середини дня до мене в Харкові біля тюнінг центру
з'явився адміністратор Деймонд Коваленко та сказав прибрати "свастику" я зняв свастику та поставив зірку Давида та поїхав далі
Пізніше по дорозі до мене телепортувалися 4 адміністратора 5 стояв раніше "прикріплю фото"
( тиць )
Не знаючи що зі мною робити вони запитали в Давида Степанова що зі мною робити
хтось сказав банити в відповідь я запитав що не так з наклейками яж замінив свастику та додав що якщо щось не так хай скажуть і я все виправлю
Хтось із Адміністрації сказав своїм колегам що зірка Давида не заборонена
Я запитав що мені робити в відповідь почув ( їдь )
Правила на той час були не досконалі в момент мого покарання правила підкорегували
Згоден з тим що я вчинив не етично наліпивши такі на клейки на автомобіль приношу вибачення всім кого цим образив
Також хочу зауважити що після попереджень адміністрації я зняв свастику відразу
Прошу переглянути моє покарання
4. Доказ видачі покарання: тиць
5. Дата походження: 16.08.2025