Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Кві 2025
Дописи
16
Реакції
8
Бали
13
  1. Нікнейм адміністратора:Макс Харбор
  2. Особистий нікнейм:Максим Ковеленко
  3. Суть скарги:
    Хочу пояснити ситуацію та вибачитися. Я грав у грі з другом через Discord. Він почав застосовувати проти мене тайзер по-дружньому, і в якийсь момент я у відповідь також використав тайзер, після чого сказав «відкат». Я визнаю, що це було неправильно, і дуже шкодую про вчинене.
    Далі я пішов на АККП. потом я вийшов з гри на 3 дня пізніше я дізнався, що отримав варн за ФД ИН ЗЗ. Хочу запевнити вас, що я дуже люблю РП і не намагаюся порушувати правила. Це можна побачити по моїй історії покарань — я намагаюся грати чесно. У мене є відеодокази моєї роботи в СБУ та НПУ та виконання РП-ситуацій
    Я щиро вибачаюся за цей інцидент. Обіцяю більше не повторювати подібного. Якщо можливо, прошу зняти варн. Я завжди готовий допомагати гравцям і робити якісне РП.
    Дякую за розуміння.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):http://youtube.com/post/UgkxPcZLC0CqjDub3J1Tc0IGst1pdWvXkdWD?si=Pogovn-Qn9ebGGFp
  5. Дата походження:2025-03-29

Останнє редагування:

Олексій Маск

ГА | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
830
Реакції
339
Бали
68
Вітаю! Ви не отримували warn за FD in GZ, Ви отримали warn за ухід в інтер'єр. Ознайомитись зі своїм порушенням Ви можете у відповідній скарзі — скарга.
У оскарженні - відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі