Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Жека Кент 🚬

Кошовий отаман
Реєстрування
3 Лют 2025
Дописи
27
Реакції
48
Бали
16
1.Нікнейм адміністратора:Монтіп Коваленко
2.Особистий нікнейм: Жека Кент
3Суть скарги:Доброго дня, шановна адміністраціє 06 серверу Ukraine GTA.
04.09.2025 мене заблокували на 6000 днів за «доксинг» і злив особистої інформації, відео і фото.
Заблокували в грі, а не там, де я поширив те фото.
Так, я згідний, що воно не стосувалось гри.
Напевне я перегнув і треба було воювати в рамках гри.
Але маю зазначити, що гравець, який написав на мене скаргу, звинувачує мене у доксингу і упом’янув «відео» (тобто він сам признав, що це скриншот з відео), хоча ніякого відео я ніде не виставляв і доказати він це не зміг. Але чомусь адміністратору вистачило одного фото без особистої інформації і скриншота мого дискорду.
Ще, коли я виставив те фото, я одразу отримав попередження в дискорд, і пост був видалений одразу. Чому я отримав покарання ще й у грі?
Чи знає гравець про трактування такого поняття, як доксинг?
Цитую доступну для мене інформацію з інтернету:

До́ксинг, doxing — практика збирання та публікації особової чи ідентифікуючої інформації про певну особу чи організацію.«Ідентифікуючу» — зосереджуємося на цьому слові.
У даному пості, який я виклав у «купівля-продаж», прикріплю фото.
Не було згадки якоїсь конкретної людини.
Людина, яка взнала себе, сама себе видала.
Ще зазначу, що фото, яке я використав, було виставлене в мережі Ютуб гравцем, який написав на мене скаргу і звинуватив у доксингу.
Це був би злив особистої інформації, якби я, наприклад, написав, де він живе, який у нього нік, ім’я, номер і т. п.
Я використав фото із відео на Ютуб, яке гравець сам, усвідомлено поширив між іншими гравцями, і відповідав сам за свої вчинки та за те, що цей матеріал можуть використати проти нього.
Але я ще раз нагадаю, що я НЕ писав ні нік, ні ім’я, нічого «особистого», що не було доступним від самого гравця.
Ще зазначу, що гравець видалив ці відео, аби у мене не було доказів для оскарження. (але добре , що у ios є функція відновлення повного скриншоту , з інформацією звідки він був) не знаю чи потрібно сюди прикріплювати повний скриншот , бо це буде вже дійсно поширення його ютубу (хоча він і не закритий) Можливо, якщо це попросить адміністратор, який буде розглядати це оскарження.
Я думаю, адміністрація гарно знає ситуацію з кланом Absent, де колись був цей гравець, а потім створив свій клан.
Мав завжди до мене і моїх товаришів неприязнь і дуже часто чіпляв гравців, щоб вивести на порушення. Це можна легко перевірити на форумі по кількості скарг саме на мій клан.
Я не знімаю з себе всю відповідальність за скоєне. Це дійсно не мало ніякого відношення до гри, це був безобідний жарт з використанням інформації, яку гравець поширив по своїй волі.
Ще раз: я не вказував там на когось особистого.
Те фото дуже старе, і якби гравець сам не зреагував, ніхто б і не зрозумів, що то за людина.
Тим більше, гравці часто використовують чат GPT і ШІ для створення своїх реклам (таких, як, наприклад, скупка лохини). Тобто, якщо там буде схожа людина на мене, я можу звинувачувати того гравця у використанні мого обличчя?
В підсумку я хотів би змякшення або амністію , тому що , на мою особисту думку , це занадто велике покарання для такого випадку.
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут тутя
5.Дата походження:06.09.2025

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Подібні дії з приниженням гравців, тим паче використовуючи їх персональні дані (фото, відео чи інші матеріали), є категорично неприпустимими та кваліфікуються як доксинг, незалежно від того, чи ця інформація була поширена самим гравцем у відкритому доступі. Використання особистого контенту проти волі іншої людини, навіть у вигляді «жарту» є неприпустимою.

Поточне покарання залишається чинним. Ви можете подати прохання на перегляд чи пом’якшення вашого покарання через 1 місяць.

Поки що відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі