Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хаггард

Поважний гравець
Реєстрування
15 Вер 2023
Дописи
104
Реакції
103
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: //by J.Hoffman
  2. Особистий нікнейм: Хаггард Астрід
  3. Суть скарги:
    Шановна адміністрація,

Звертаюся до вас із проханням переглянути моє блокування, яке було видано з причиною «до з’ясування».

У мене є теорія, чому це могло статися. Приблизно о 22:25 мене замутив адміністратор Джейк Хоффман на 30 хвилин. Покарання я прийняв, і через годину система автоматично зняла мут. Проте після цього виник технічний баг: над моїм нікнеймом усе ще відображалося, що я перебуваю в муті, хоча насправді я вже міг писати повідомлення в чат.

Я припускаю, що саме через цю технічну помилку могло скластися враження, що я обходив покарання, і через це мені видали блокування.

Прошу врахувати цю обставину, адже з мого боку не було наміру порушувати правила чи обходити мут. Я діяв добросовісно, а технічна несправність могла ввести в оману.

Буду вдячний за об’єктивний розгляд ситуації та надання мені можливості повернутися до гри.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео)
    C41B058A-264A-459A-AAFB-5602CDBC68D9.jpg
  5. Дата походження:13.09.2025

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,099
Реакції
878
Бали
253
Вітаю.

Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:
Ви отримуєте покарання за порушення правил Ukraine GTA п
5.13. "Образа адміністрації / UKRAINE GTA" - Заборонено ображати адміністрацію, розробників UKRAINE GTA, UKRAINE GTA, тощо. | Мут до 180 хвилин / Бан від 7 днів
блокування акаунту терміном на 14 днів.
Відбувайте покарання та робіть висновки.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі