Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Пандус Діксон2

Новий гравець
Реєстрування
17 Вер 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
  1. Нікнейм адміністратора: Євген Бакарді
  2. Особистий нікнейм: Пандус Діксон
  3. Суть скарги: Ну для початку у мене питання по іншим акаунтам, один з них я упоміню на скріншотах мій "оргинал" на скільки мені цікаво дали там бан, справедилива критика га, чимось має каратись??? макмум що я мав отримати це оффтоп, який наскількия знаю на неділю дається. Друге питання до іншого твінк акаунту назва : "Пандус Діксон", який у всій час також був созданий для оскарження рішення. У мене там висить уже більше ніж пів року бан, за якесь порушення як "спам"???? хотілось би почути відповідь, що це за покарання і чому бан там на більше ніж півроку висить. Тепер самма суть скарги. Я приїхав на сліт гаража у Київ, приблизно за дві години до сльоту, вже було людей стільки що до мітки не можна було добраться. Я почав ходити біля людей намагатись піймати мітку, та залазив на кришу і стрибав у толпу, щоб також спіймати мітку, але я не стояв у них на голові, як тільки спригнув на них я відразу уходив, тобіш більше ніж 10 секунд я не стояв у людей на голові, навіть більше 5.... Ще майже 2 години до сльоту і я хоч якось хотів спробувати просто мати змогу отримати майно. Це все також не продлилось більше 5 хв, так як даний адміністратор вирішив мене відкинути, я хотів за цю справу, з ним провести "дебати" що я не важаю, що він був правий. Як тільки він мене посадив на 15хв я відразу визвав репорт, мене цей час ще який недобросовістний громадянин убивав, чим самим ще більше мене бісив, тим часом, адмін, так і не прийшов, прийшов аж на другий мій репорт, і як завжди відповідь на репорт у чаті є, а самого адміністратора я не бачу, я написав трохи вибішений, всіми попередніми діями, такі слова як : ну і де ти бл**ь, так як хотів зрозуміти де його "тіло" знаходится, так можливо це було трохи грубо, я тоді дуже недовольний був цим адміном, мут має сенс окей. Але перед тим як дати мут він хочаб міг вислушати жалобу, чому я його позвав, він не захотівши навіть слухати, (і я так і не побачив його персонажа біля мого, навіть після отримання муту), він просто видав мені мут на 120 хв. Мене це вкрай вибісило, я написав у діскорд що я важаю його неадекватним і важаю що він не виконує свої обовьязки як треба, це зазначено на 1 скріні. За що і отримав 15 днів, як я важаю "необоснованого" бану за слово "Неадекватний", я мягко кажучи не погоджуюсь з цим покарання. І все одно важаю що він неправильно виконує свою роботу. Бан був отриманий за слова у 21:44, на першому скріна слова у 21:48 і на скрінах 2 і 3 , уже були написані після отримання бану. І лише підкріплюють мої питання до ГА за що мені бан більше ніж на неділю на основному обліковому записі на форумі, і не треба писати що він мені не погрожував баном, я написав скаргу повьязану с Владосіком Снайпсом, навіть дві, перша була про інше, друга про зовсім інше, про питання до попердніх дій цього адміністратора(Владосіка), ГА якбутоби навіть не читав суть скарги, і просто відповід: "відповідь надана у попердній темі", хоча ця тема була про інше взагалі, і написав якщо я продовжу "флудити" чи як він написав не памьятаю, він мене забане:D, що і трапилось але по іншій темі. Взагалі хотілось би хоч якось змінити логіку роботи форуму, маючи бан на форумі, я навіть не можу глянути за що я отримав бан, і скільки він буде тривати. Це основна причина мого звернення по питанями інших двух акаунтів, бо я ніяк не можу переглянути наскільки і за що я отримав бан, тому звертаюсь з питанням сюди.

4. 1 https://kept.com.ua/e1wc/unknown_2025.09.16-21.59.png
    2 https://kept.com.ua/e1wd/unknown_2025.09.16-22.13.png
    3 https://kept.com.ua/e1we/unknown_2025.09.16-22.13_1.png
    4 https://kept.com.ua/e1wf/unknown_2025.09.17-08.58.png
  5. Дата походження: 17.09.2025р.

Пандус Діксон2

Новий гравець
Реєстрування
17 Вер 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Також ще хочется задать питання, яке у мене зьявилось бо, я людина які робити немає чого, крім як скарги на форумі, заради розваги читати:D Чому до гравців таке жерстке ставлення, за якісь порушення, коли порушують адміністратори їм або ласково кажуть на вушко, що так робити не можна, або взагалі нічого, бо є тисяча і одна причина, по якій вони праві. А гравці майже завжди винні, і покарання жерстке. До теми не відностится але хотілось би почути також відповідь, чому так...? Просто таке враження у мене скалось, після того як багато раз ради розваги дивився іноді скарги, як на гравців так і на адміністраторів. Можу помилятся звісно і це все просто моя уява. Знов ж до теми не відносится, просто моя цікавість.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

У вас є основний обліковий форумний запис - Pandusss18
Окрім нього у вас також є 2 форумні аккаунти, які заборонено мати згідно правил, ваш основний аккаунт не перебуває в блокуванні, тому ви можете їм користуватись, проте створювати нові форумні аккаунти суворо заборонено, дозволено лише у випадку оскарження блокування основного форумного аккаунту.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі