Кирюшка Партизан
чіназес саунтре
- Реєстрування
- 4 Січ 2023
- Дописи
- 151
- Реакції
- 125
- Бали
- 46
- Нікнейм адміністратора: Олексанрд Солідний
- Особистий нікнейм: Кирило Кабачок
- Суть скарги: Мене заблокували на 30 днів по правилу 7.10. Заборонено ображати / погрожувати адміністрації поза грою в соц. мережах, особистих повідомленнях тощо (під це правило підпадає все що стосується дій адміністратора). | Бан до 31 дня / Бан 6000 днів,але важливий момент те,що під це правило не попадає переписка з гравцем,а це правило дійсне коли я це говорю або в офіційних джерелах UKRAINE GTA або якщо я дуже сильно когось образив мене по виключенню ГА/ЗГА може заблокувати, та ще на 03 була схожа ситуація,але там вже реально вийшло всі рамки, там гравець кидав в особисті повідомлення гравцям по типу *тобі в будинок прилетить ракета* і його минулий керівник проекту Сергій Коваленко заблокував на 6000 днів до вияснення потім всі постраждалі пішли у войс з ГА 03 та керівником проекта і Сергій Коваленко казав,що це правило діє якщо це було ТІЛЬКИ в офіційних джерелах або якщо ГА/ЗГА зробив виключення та заблокує гравця,але це може бути у дуже серйозному порушенні. Також цю скаргу подав Гатилко Рукотрясович 47654,а я це писав Володимиру Климову та скарги від 3 лиця НЕ РОЗГЛЯДАЮТЬСЯ тому, я вважаю що за таке мене можна розблокувати тому,що я вам вже дав дуже багато аргументів на це. Дякую.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скарга
- Дата походження: 17.09.2025