Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кирюшка Партизан

чіназес саунтре
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
151
Реакції
125
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Олексанрд Солідний
  2. Особистий нікнейм: Кирило Кабачок
  3. Суть скарги: Мене заблокували на 30 днів по правилу 7.10. Заборонено ображати / погрожувати адміністрації поза грою в соц. мережах, особистих повідомленнях тощо (під це правило підпадає все що стосується дій адміністратора). | Бан до 31 дня / Бан 6000 днів,але важливий момент те,що під це правило не попадає переписка з гравцем,а це правило дійсне коли я це говорю або в офіційних джерелах UKRAINE GTA або якщо я дуже сильно когось образив мене по виключенню ГА/ЗГА може заблокувати, та ще на 03 була схожа ситуація,але там вже реально вийшло всі рамки, там гравець кидав в особисті повідомлення гравцям по типу *тобі в будинок прилетить ракета* і його минулий керівник проекту Сергій Коваленко заблокував на 6000 днів до вияснення потім всі постраждалі пішли у войс з ГА 03 та керівником проекта і Сергій Коваленко казав,що це правило діє якщо це було ТІЛЬКИ в офіційних джерелах або якщо ГА/ЗГА зробив виключення та заблокує гравця,але це може бути у дуже серйозному порушенні. Також цю скаргу подав Гатилко Рукотрясович 47654,а я це писав Володимиру Климову та скарги від 3 лиця НЕ РОЗГЛЯДАЮТЬСЯ тому, я вважаю що за таке мене можна розблокувати тому,що я вам вже дав дуже багато аргументів на це. Дякую.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скарга
    1758123583496.png
  5. Дата походження: 17.09.2025

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,842
Реакції
2,046
Бали
253
Вітаю, покарання видане вірно. Відбувайте термін покарання. Ви образили рідних адміністрації та це чудово видно на доказах.
1758134485214.png
Згідно правила 7.10 - 7.10. Заборонено ображати / погрожувати адміністрації поза грою в соц. мережах, особистих повідомленнях тощо (під це правило підпадає все що стосується дій адміністратора)

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі