Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
4 Лис 2023
Дописи
53
Реакції
13
Бали
11
1. Нікнейм Адміністратора: Кирило Кархат
2.Особистий нік: Конь Троянський 688
3. Суть скарги: мені снесли акаунт без причини, я був забанен на 15 днів я повинен був вийти з бана 29.06.2025 в 23:39 хочу зайти в пятницю на оновленя томущо сказали всіх розблокують хочу зайти в акаунт незаходить пишу тех підтримці вона пише снесли акаунт причини незнають, потім подаю оскарження мені відповідають використовування сторонього ПЗ, мені снесли акаунти на всіх серверах але я хочу вернути тільки на 06, я граю на UKRAINE GTA з відкритя цього проекту грав на 02 сервері потім відкрився 06 і на 06 я граю з відкриття мені немає смислу використовувати сторонє ПЗ і щось по типу цього в мене акаунт був доволі прокачений, але все ж таки, на премʼєрі було сказано що всі без винятку будуть розблоковані акаунти, це ж слова всього проекту, і важаю що їх потрібно дотримуватись. З приводу що видалений акаунт, тик від є в базі з цього виходить що акаунт існує, також в ще одної людини була така сама ситуація тікі ще раніше Станіслав Флюбстер він використовував ПЗ та йому дали 2 шанс, прошу також переглянути мою скаргу на надати 2 шанс, Попрошу вибачення якшо я використовував сторонє ПЗ або щось по типу цього та хочу шоб ви надали мені ще один шанс, (якшо ви невірете що я неграв з ПЗ я можу зайти в діскорд та показати вам), Прошу розблокувати мене та надати можливість продовжити грати, дякую за розуміння очікую на вашу відвовідь.
4. Докази: в описі скарги

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,059
Реакції
843
Бали
253
Вітаю.

Під час амністії видалені облікові записи не підлягають відновленню, тільки розблокуванню дійсних облікових записів. (За рідким виключенням).

Ваш обліковий запис був видалений та не буде відновлений.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі