Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Женя Шухевич

Кошовий отаман
Реєстрування
2 Чер 2023
Дописи
16
Реакції
47
Бали
18
  1. Нікнейм адміністратора: Богдан Астафєв
  2. Особистий нікнейм: Женя Шухевич
  3. Суть скарги:Доброго дня, адміністраціє Ukraine GTA!

Звертаюся до вас з проханням переглянути рішення про блокування мого акаунта. За порушення правила "образи проєкта".

Хочу пояснити: я граю на вашому сервері з перших днів і весь цей час активно підтримував розвиток спільноти — допомагав новачкам, запрошував друзів, завжди намагався зробити гру цікавішою. Для мене Ukraine GTA — це не просто гра, а місце, де я знайшов друзів, витратив багато часу й сил розвиток клану в якому перебуваю третій рік.

Вважаю, що блокування сталося через непорозуміння. Я ніколи не мав наміру ображати проєкт, адміністрацію чи гравців. Можливо, мої слова були неправильно інтерпретовані або вирвані з контексту.Прошу вибачення та гарантую, що надалі буду уважніше стежити за власними висловлюваннями.

Прошу врахувати такі моменти:
    1) Я давно граю на сервері та зробив чималий внесок у його життя
    2) Мій акаунт — це багаторічний час проведений у грі, і я не хочу втратити його через прикре непорозуміння та витік емоцій.
    3) Надалі я готовий бути максимально обережним у висловлюваннях і суворо дотримуватись правил.
    4) Я провів вже 20 днів в блокуванні акаунту, через що, прошу пом'якшити термін блокування, або зняти його.
    5) Бажаю повернутися в гру до своїх друзів та життя мого клану, беручи участь у всіх подіях та івентах гри!
    Для мене Ukraine GTA — це гра, яка стала частиною мого спілкування з друзями. Дуже не хотілося б втратити все, над чим працював стільки часу та тих людей...Щиро прошу ще раз розглянути ситуацію і дати мені шанс довести, що я можу залишатися частиною нашої гри без конфліктів та порушень.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:05.09.2025

Вкладення

• image.png
    image.png
    26.4 Кб · Перегляди: 46
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі