kaise4r
Куніметник | Південа Україна
- Реєстрування
- 27 Січ 2025
- Дописи
- 103
- Реакції
- 76
- Бали
- 31
1.Нікнейм адміністратора: сервер
2.Особистий нікнейм: Донатело Овнкуни
3.Суть скарги: Після бану на 49447, я створив твінк акк, щоб почати грати с нього, але сервер забанив за Обхід Блокування, хоча в моєм випадку, мені дозволено грати на твінк аккаунту
2.6. Заборонено грати з іншого акаунту обходячи блокування на основному акаунті (обхід бану). Дане правило застосовується у дві сторони, не залежно від дати створення акаунту. | Бан х2 до отриманого покарання на іншому акаунті, без урахування відбутих днів у покаранні
Примітка: використання стороннього ПЗ, образа UKRAINE GTA (керівництва / адміністрації / рідних / тощо), НонРп шахрайство, обман, махінації,передача акаунту, тощо.
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
5.Дата походження: 28.09.2025
2.Особистий нікнейм: Донатело Овнкуни
3.Суть скарги: Після бану на 49447, я створив твінк акк, щоб почати грати с нього, але сервер забанив за Обхід Блокування, хоча в моєм випадку, мені дозволено грати на твінк аккаунту
2.6. Заборонено грати з іншого акаунту обходячи блокування на основному акаунті (обхід бану). Дане правило застосовується у дві сторони, не залежно від дати створення акаунту. | Бан х2 до отриманого покарання на іншому акаунті, без урахування відбутих днів у покаранні
Примітка: використання стороннього ПЗ, образа UKRAINE GTA (керівництва / адміністрації / рідних / тощо), НонРп шахрайство, обман, махінації,
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
5.Дата походження: 28.09.2025