❤️Харуки Овнкерамбит❤️
Козак
- Реєстрування
- 25 Чер 2023
- Дописи
- 19
- Реакції
- 22
- Бали
- 6
- Нікнейм адміністратора: Моана Рейнер
- Особистий нікнейм:Харуки Овнкерамбит
- Суть скарги:
Прошу розглянути мою ситуацію щодо скарг, поданих на мене та мого сокланівця. Дійсно, в один день ми порушили правила сервера, а саме нонРП та ДМ кар, коли каталися та вбивали гравців з ворожого клану. Хочу відразу зазначити, що це не було зроблено з умислом систематично порушувати правила ми діяли необдумано та не до кінця усвідомлювали всі наслідки. Я переглянув форум і побачив, що через наші дії було подано кілька скарг, оскільки гравці з іншого клану постійно поверталися на місце смерті та записували нові відкати. Однак хочу підкреслити, що загалом я рідко порушую правила Ukraine GTA і зазвичай ставлюся до гри та спільноти з повагою. Я повністю визнаю свою провину, усвідомив неправильність своїх дій та зробив висновки. У майбутньому планую уважніше ознайомитися з правилами, а також стежити за можливими змінами, щоб подібне більше не повторювалося. Прошу врахувати мою поведінку до цього інциденту та відсутність умислу завдати шкоди проєкту. Я згоден понести покарання у вигляді деморгану або деморгану з варном, але вважаю, що 7 днів бану за ці порушення занадто суворе покарання, враховуючи обставини. Сподіваюся на розуміння та справедливе рішення з боку адміністрації. З повагою, Харуки Овнкерамбит - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Бан 04.10.2025
- Дата походження:28.09.2025
Останнє редагування: