Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рейн Житомирський

Смерть–це просто частина життя ꑭ
Реєстрування
30 Лис 2023
Дописи
65
Реакції
44
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Кондратюк
  2. Особистий нікнейм: Хайрон Громов
  3. Суть скарги: Доброго дня. Шановна адміністрація сьогодні сталася така ситуація на мене сьогодні залили скаргу Клац на мою думку скарга переглятуна неправильно
    1. Ця особа самого початку приїжала дбешила і дм був присутній хай покажуть весь відео доказ
    2. Я згоден що почав стріляти без причіни але я на ніс відсили 10 хп і я його не вбив але видали покарання за 2.38. Працівникам заборонено використовувати вогнепальну зброю на ураження цивільного, якщо немає загрози для життя працівника або осіб які перебувають поблизу. Згоден але хочу вас попросити зняти Warn і дати покарання дм зз і повернути в францію нпу
    Дуже надіюсь на інший вердикт
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Клац
  5. Дата походження: 01,10,25

Останнє редагування модератором:

Олександр Кондратюк

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
3,635
Реакції
1,946
Бали
253
Вітаю
Згідно правила: 2.38. Працівникам заборонено використовувати вогнепальну зброю на ураження цивільного, якщо немає загрози для життя працівника або осіб які перебувають поблизу. - вам було заборонено взагалі наносити шкоду та стриляти по гравцям без причини.
Також хочу зауважити що на відео чітко видно що ви як працівник НПУ співпрацюєте з неофіційними організаціями.
На мою думку зняття вам варну неможливо.
Очікуємо вердикту ГА / ЗГА.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

На відеодоказах у скарзі чітко видно, гравець приїхав і ви відкрили вогонь на ураження, що є порушенням правила 2.38 , оскарженню не підлягає.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі