Морелло Кортино
Новий гравець
- Реєстрування
- 1 Жов 2025
- Дописи
- 5
- Реакції
- 3
- Бали
- 6
Нікнейм Адміністратора-невідомий
Свій нікнейм-Міша Алькантаров
Суть скарги-ввечері 28 вересня о 22:04 2025 року я збирав петрушку ,після того як я зібрав певну кількість петрушки я захотів перезайти в гру що б не бігти далеко до машини.Я вийшов з гри,потім я заходив в гру але в мене темнів екран та вибивало не зайшовши в гру.На наступний день я звернувся у підтримку ,там мені пані Вікторія Кизима все чітко роз'яснила чому це сталося під кінець треба було перезайти в гру ,так як в мене не було часу я перезайшов тільки через 2 дні тобто вчора 30 вересня близько 20.00 я перезайшов але коли і натискав "ПРОДОВЖИТИ" тобто зайти в гру і мені вилазило таке повідомлення
"Від'єднання: Серійний номер заблокований.
Причина: ILLEGAL SOFTWARE //BYE BY"
хоча як написано,будь які правила я не порушував.
Оператор:Пабло Шадоу порадив мені написати на форум
ВІДЕО ДОКАЗІВ НЕМАЄ,але є переписка з оперетарами
Свій нікнейм-Міша Алькантаров
Суть скарги-ввечері 28 вересня о 22:04 2025 року я збирав петрушку ,після того як я зібрав певну кількість петрушки я захотів перезайти в гру що б не бігти далеко до машини.Я вийшов з гри,потім я заходив в гру але в мене темнів екран та вибивало не зайшовши в гру.На наступний день я звернувся у підтримку ,там мені пані Вікторія Кизима все чітко роз'яснила чому це сталося під кінець треба було перезайти в гру ,так як в мене не було часу я перезайшов тільки через 2 дні тобто вчора 30 вересня близько 20.00 я перезайшов але коли і натискав "ПРОДОВЖИТИ" тобто зайти в гру і мені вилазило таке повідомлення
"Від'єднання: Серійний номер заблокований.
Причина: ILLEGAL SOFTWARE //BYE BY"
хоча як написано,будь які правила я не порушував.
Оператор:Пабло Шадоу порадив мені написати на форум
ВІДЕО ДОКАЗІВ НЕМАЄ,але є переписка з оперетарами