Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Арматура

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Вер 2023
Дописи
107
Реакції
73
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Ярослав Свиридов
  2. Особистий нікнейм: Злой Хард
  3. Суть скарги: Шановна адміністраціє, Пишу з приводу мого блокування за порушення правил UG 7.3 — а саме, за дострокове видалення доказів із розглянутої скарги раніше, ніж через 7 днів після її подання. Я повністю розумію суть порушення і визнаю, що діяв необачно, не дочекавшись завершення обов’язкового терміну зберігання матеріалів. Хочу зазначити, що мої дії не були зумисними чи спрямованими на приховування фактів або перешкоджання розгляду. Це сталося через недостатню увагу до формулювання правила або, можливо, неповне розуміння його важливості на момент дії. Я щиро шкодую, що допустив це, і готовий понести відповідальність. Проте прошу вас зважити на характер порушення і його контекст. Прошу розглянути можливість зменшення терміну блокування, наприклад, до мінімального (6 днів) або скорочення ще на 1–2 дні, якщо це допустимо в межах ваших внутрішніх процедур. Надалі гарантую повне дотримання всіх правил проєкту і уважне ставлення до подібних нюансів. Прошу зменшити срок бо 04.10 пройде Битва за картель та я дуже хочу на їй побувати
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
  5. Дата походження: 29.09.2025

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.
На цей раз оскаржено.
В наступний раз вас буде покарано жорсткіше

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі