Алах Тюбикович
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 18 Тра 2025
- Дописи
- 36
- Реакції
- 54
- Бали
- 23
- Нікнейм адміністратора:Віктор Репецький
- Особистий нікнейм:Петрович Патужний
- Суть скарги:Доброго дня, шановна адміністраціє!
Пишу цю скаргу, тому що вже більше місяця перебуваю у бані. Дуже прошу розглянути можливість скоротити термін блокування, який зараз становить близько 6000 днів, до більш реального терміну — наприклад, 31 день.
Я повністю усвідомив свою помилку та щиро шкодую про те, що сталося. За час блокування я зрозумів, наскільки важливо дотримуватись правил і не створювати проблем ні адміністрації, ні іншим гравцям. Мені дуже хочеться повернутися до гри, адже я витратив багато часу та сил на розвиток свого персонажа, участь у житті проєкту і спілкування з іншими гравцями.
Я обіцяю, що надалі суворо дотримуватимуся правил сервера, не порушуватиму і завжди поводитимусь коректно. Моєю метою є лише спокійна, чесна гра та позитивна взаємодія з іншими учасниками спільноти.
Буду дуже вдячний, якщо ви дасте мені другий шанс і переглянете рішення про тривалий бан. Навіть скорочення терміну блокування до 31 дня вже стане великою підтримкою та можливістю виправити помилки.
Щиро дякую за увагу і розуміння. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://ibb.co/VYQ30dFd
- Дата походження:17.10.25