Схвалено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Арматура

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Вер 2023
Дописи
107
Реакції
73
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Тім Олександрович
  2. Особистий нікнейм: Злой Хард
  3. Суть скарги: Вітаю Шановні ГА,ЗГА мені видали бан за образу рідних. Ситуація така я був на загрузці фур та загружав фуру тай вдарився в того тіпа він мені каже ти шо х**** малий я йому кажу хто малий я тобі зараз зуби виб'ю тай він каже ти можеш ху* посмоктати мій и свого кота я відїхав і багнулось мікро тай я почув свого батька подумав шо він мене замкашив тай відповів агресією на агресію я зрозумів що я зробив велику помилку та хочу вибачитись перед даним гравцем и перед адміністрацією чесно більше такого не повториться я вже граю на юкрейн гта до 2.0 і вмене ну прям дуже мало бану за образу рідних вони є але дуже рітко також на 04 сервері в мене напевно це 2бан за образу рідних перший був десь приблизно 5місяців тому точно не скажу прошу видати оскарження або самий максимальний мут якій возможен від щирого серця прошу вибачення перед гравцем 25днів це дуже великий срок для мене якщо можете оскаржить мене будь ласка я просто не зрозумів що сказав гравець обіцяю що більше такого не повториться можете будь ласка видати мут рахувати як перше попередженя а на дальше можете видавати мені бан прошу оскаржити бан я просто був на нервах та незміг стриматись іза того що я почув що тіп почав мене мкашити я розумію що він сказав не те прошу оскаржіть будь ласка я обіцяю що більше не буду мкашити ГА,ЗГА я вже пробував знайти діскорд даного гравця та в мене не вийшло знайти я хотів вибачитись перед ним прошу оскаржіть мене будь ласка чесно більше такого не повториться прошу оскаржити будь ласка. Моє висловлювання було сказано на емоціях і не відображає моїх справжніх переконань чи ставлення до людей це була груба помилка з мого боку, і я повністю її усвідомлюю.Я визнаю свою помилку щодо висловлювань, які були образливими і порушили правила спільноти (зокрема — образа рідних). Це було сказано на емоціях і я щиро шкодую про сказане.
    Прошу врахувати моє каяття та скоротити термін блокування, якщо це можливо надалі я дотримуватимусь правил і більше не допущу подібного.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Скарга
    1760980780659.png
  5. Дата походження:20.10.2025

Олексій Маск

ГА | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
830
Реакції
339
Бали
68
Вітаю!
Піду Вам на зустріч та скорочу термін блокування до 8 діб, не порушуйте!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі