Відмовлено Оскарження.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Вер 2025
Дописи
37
Реакції
19
Бали
13
  1. Нікнейм адміністратора:Олександ Кондратюк
  2. Особистий нікнейм:Кархатик Легенда
  3. Суть скарги:ВітаюШановна Адміністрація серверу.М енезабанили за 7.2 розповсюдження информації є скарга на форуме в розділі неоф оргта цей гравець мене провокував на постійній основі нехай покаже повнувидеофіксацію у мене вона є (За потреби можу показати/скинути)Тако жця людина прикрасила скаргу,я почав говорити що я телефонував на якийсь номерйого це все я сказав в стадії афекту і на емоціях в мене немає і ніколи не булойого номеру телефону і я навіть не шукав його і не мав намірів тим чи інимчином якось переслідувати гравця в реальному бо я таким ніколи не займався і важжающо це є не примустими, за потреби можу пройти перевірку пк та телефону и.т.д. Я дуже в ибачаюсь за свій довгий язик та те щоя не зміг стримати свої емоції та бажання вийти переможцем в цьому конфлікті.Приношувибачення перед гравцем якщо я якось його зачепив після його провокації.Дужехочу грати на цьому проекти мені ця гра подобається я не хочу бути в бані бонемає ніякої вагомої підстави для цього.Прошувас піти на зустріч та детально ознайомитися з цим конфліктом та переглянути повнийвідкат який є в мене,цей гравець не одноразово закидає скарги на всіх де він провокуєперший,а потім виставляє себе з постраждалої сторони.Я знаю цю людину тривалийчас та була не одноразова погроза баном/форумом.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    Знімок екрана (999).png
  5. Дата походження:29.10.2025.

Останнє редагування модератором:

Олександр Кондратюк

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
3,635
Реакції
1,946
Бали
253
Вітаю
Шановний гравець, не вводьте Головну Адміністрацію у оману. Поспілкувавшись з даним гравцем були надані докази які були підтверджені вашим словам у грі. Ваш номер телефону телефонував близьким даного гравця. Згідно цього ви порушили правило: 7.2. Заборонено підштовхувати / маніпулювати / закликати / переслідувати гравців, у реальному світі. Додатково вважається, злив фотографій, вимаганням / випрошуванням / заклик до поширення оголених або з інтимним змістом фотографій, розповсюдження конфіденційної інформації, що може будь-яким чином зганьбити честь і гідність гравця / адміністратора, для подальшої комфортної гри на UKRAINE GTA. | Бан від 31 дня / Бан 6000 днів / Чорний список UKRAINE GTA
Очікуємо вердикту ГА\ ЗГА !

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі