Схвалено Оскарження.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Вер 2025
Дописи
37
Реакції
19
Бали
13
  1. Нікнейм адміністратора:Олександр Кондратюк
  2. Особистий нікнейм:Кархатик Легенда
  3. Суть скарги: Мене заблукували на 6к днів за слив информації так ось я порозмовлявши з данним гравцем вибачевся за цю ситуацию та ми порозмовлявши вирішили що на друг друга не держемо зла ми померилися так вот прошу вибачення ще раз та прошу розблукувати мій акаунт такого більше не буду прошу дати мені шанся дуже хочу грати на цьому проекті та якось так прошу вбачення дякую за увагу ( той гравець може підтвердити ) можумо зайти у войс та я все поясню)
    (ID 101130 )
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:29.10.2025 дата бану
    Знімок екрана (999).png

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
243
Реакції
179
Бали
48
С даним гравцем , я Чарльз Бронсон поспілкувавшись думку зміню,Він вибачився за усе що творив людям перед людьми ,ввів себе чемно і попросив вибачення у всіх кого він обідив во всіх смислах.Тому я і гравці немаємо претензій більше до нього,тимпаче підійшов позвонив сам до нас усіх!Бажаю гравцю мирного неба тиші , Це перший гравець який по суті обдумав свою поведінку і свою творчість ми хочемо щоб гравець надалі грав і розвивався,ну а якщо вже зальот зробить то там уже ніхто не допоможе вже я думаю в грі.Компенсацій лічно мені ніяких непотрібно я сам розберуся з сім♥ями яких він зачепив (вже вирішили).просто малий молодой зеленний думаю нужно давать шанс всем людям,как и нам когдато давали и ,относятца нормально.Тимболее щас время и так тяжолое в стране ...)))Слава ЗСУ !Слава Україні!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі