Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тимофій Морріс💎

Майор ЗСУ | Східна Україна 03
Реєстрування
6 Лют 2023
Дописи
292
Реакції
874
Бали
153
Нікнейм адміністратора: Валерія Савченко Нікіта Карпенко
Особистий нікнейм: Тимофій Морріс
Суть скарги: Вітаю шановні адміністрація та усі хто переглядають цю тему, можливо ще керівник, хочу звернутися до вас з проханням відновити мене на посаду лідера УЗ. Я багато робив для цієї фракції та багато робив для того щоб отримати довіру на першу лідерку, але нажаль так вийшло що багато порушував та отримав покарання. Повністю згоден з вашим рішенням але хочу повернутися назад, для відновлення довіри та покращити фракцію. Під час мого «правління» фракція піднялася. Як я прийшов було 7 людей, а наразі там близько 50. В «прайм» фракції було під 70, багато старшого складу та вогонь в глазах працівників. Ми зробили багато та кожен хто був зі мною, та бачив мою роботу може впевненно сказати, що актив був піднятий в гору супер сильно.
Не байдужі, висловіть свою думку на рахунок мене, можливо це допоможе прийняти рішення шановній Адміністрації! З повагою Тимофій Морріс.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -

Дата походження: 02.11.2025

Тайлер Налівной

Свободный человек
Реєстрування
25 Жов 2024
Дописи
125
Реакції
167
Бали
88
Вітаю, можу сказати те що за весь час що я граю на UG ця людина найкращий лідер УЗ прошу її повернути бо без нього УЗ не та!

Реєстрування
30 Лип 2025
Дописи
20
Реакції
27
Бали
18
Поверніть будь ласка Тимофія! За весь рік, що я граю у UG, найкращий лідер УЗ!
Тимофій зробив УЗ більш активною фракцією!
Поверніть Тимофія!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі