Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Діма Гроза

Активний
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
183
Реакції
50
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Діма Гроза
2. Нікнейм адміністратора: Сергій Пасечник
3. Суть скарги: Адміністратор приняв не правильно скаргу https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/обман.353625/#post-1418756

Опис подій

Я стояв на місці, коли до мене раптово підбіг гравець і сказав:

«Діма, треба рюкзак»

Я відповів «так».
Домовленостей у форматі обміну (рюкзак ↔ гроші) не було.
Гравець сам передав рюкзак без будь-яких умов.

Зауваження щодо відео

Є підозра, що:

• відео могло бути підмонтоване;
  • звук з мого боку відсутній або змінений.

Фрапса з мого боку немає, оскільки ситуація була несподіваною.

Додаткові моменти

• У момент, де я побіг до авто, можу надати докази з Discord, що я чекав товариша.
• Дмитро Фостер знає, як має відбуватися обмін у грі.
• Коли було озвучено суму 11кк, у грі його мікрофон був вимкнений, але на фрапсі голос чути.
• Після того, як я почав від’їжджати, гравець погрожував форумом, що також є порушенням.
• Я не ініціював обмін і не пропонував жодних умов щодо передачі рюкзака чи оплати.
• Жодної чіткої домовленості між мною та іншим гравцем до моменту передачі рюкзака не було.
• Передача предмета відбулася добровільно з боку іншого гравця, без підтвердження того, що це є обміном.
• Я не отримував інформації про суму 11кк до моменту, коли рюкзак уже був переданий.
• Відсутні докази, що я погоджувався на оплату або усвідомлював, що відбувається саме фінансовий обмін.
• Я не мав наміру вводити іншого гравця в оману або скористатися ситуацією з корисливою метою.
• Після виникнення конфліктної ситуації я не уникав відповідальності та готовий до співпраці з адміністрацією.
• Ситуація має спірний характер і не може однозначно трактуватися як навмисне порушення з мого боку.

Прошу

Прошу переглянути скаргу іншим адміністратором та винести об’єктивний вердикт.
Я завжди намагаюся дотримуватися правил сервера, граю спокійно та без конфліктів. Мені подобається цей проєкт, і я ціную можливість тут грати. Я не мав наміру порушувати правила, обманювати інших гравців або отримувати вигоду нечесним шляхом.
Щиро не хочу отримувати бан через ситуацію, яка виникла без моєї ініціативи та, на мою думку, є непорозумінням.

Примітка

За необхідності готовий повернути 11кк, але після розблокування або повторного розгляду скарги.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): знизу
5. Дата порушення: 27.12.2025
1766834407886.png

Вкладення

• Знімок екрана (461).png
    Знімок екрана (461).png
    291.2 Кб · Перегляди: 21
  • Знімок екрана (462).png
    Знімок екрана (462).png
    258.8 Кб · Перегляди: 24
Останнє редагування:

Рінат Ахмєтов

Енергійний!
Реєстрування
23 Тра 2024
Дописи
223
Реакції
100
Бали
88
Вітаю шановний гравець !
Ознайомившись детальніше з вашою скаргою
Виношу вердикт :
З вас буде списано 11 000 000 та передано гравцю 209552
А також покарання вам зменшене до 3 діб

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі