Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тимофій Чернов

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Жов 2025
Дописи
40
Реакції
54
Бали
21
Ваш нікнейм:Тимофій Чернов
Нікнейм Адміністратора:Андрій Косик
Суть оскарження: Я як бивший працівник дрежавної організації Національної Поліції України не згоден с своїм покаранням а саме мут на 180хв та Звільнення з Державної Орг. Національної Поліції України

Чому я не згоден с покаранням
1.
Мут на 180хв не бачу тут такого покарання сказано 4 мата за які я не бачу сенсу видавати мені мут на 180хв також Андрій Соломон [189004] Людина яка подала на мене скаргу не зна що таке ОФФТОП ЧАТ та РП проект яке може бути комунікація та розмова якщо він не розуміїть як і що робити тому я не згоден з цим покаранням.
2.Також момент звільнення з фракції дрежавної організації Національної Поліції України іза того що я виражався не цензурною лексикою я би дав собі мінімум мут на 60хв максимум мут 180хв та 1-2 догани но не як не звільнення розмова була проведена з ігровим помічнеком та Полковниками НПУ їхня відповідь була що максимум мут та догана так як тут не ма такого порушення щоб звільняти з фракції.
3.Ще хотів би додати що Андрій Соломон 189004 з іншими гравцями почали вже не адекватно себе вести та виражатись не цензурними словами навіть не в ОФФТОП ЧАТ коли я це все писав у оффтоп почав пояснювати що любий працівник або людина може казати в оффтоп все що завгодно але не перегібати тобто ладно один мат в речені з 10 слів тобто як це робив я но не як не принижував громадянина з яким була розмова Андрій Соломон [189004] в мойому розумінні ОФФТОП ЧАТ можна не просто так придумали але правила цього чату там також є хочу підмітити що не одного принижування не було у його сторону я не принижував не його не його родину,релігію нічого такого не було

Якщо гравця Андрій Соломон щось принижело прошу свої щирі вибачення може десь перегнув з погляду Андрія но я так не думаю але якщо тебе так це заділо ще раз перепрошую та прошу свої щирі вибачення

тому прошу вернути мене на мою посада Сержанта та у фракції НПУ
Так як для посади як у мене я би дав попередження або догану
Дуже прошу переглянути моє оскарження та повернути мене до ЛАВ НПУ

Фрапс з того патруля:
1:00 почалась розмова 4:05 почалась суперечка 6:47 почалась стрілянина

Останнє редагування:

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю! Перевіривши інформацію, виношу вердикт: термін покарання минув. Ви вже перебуваєте на посаді в НПУ. Відкриту відповідь надасть під цією відповідь Андрій Косик особисто.

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,695
Реакції
1,300
Бали
253
Вітаю, стосовно того, що гравець не знав, що таке RP чат, а що таке OffTop чат - це виключно його провина, за що він отримав мут за порушення правил Ukraine GTA MG, вам був виданий мут за неадекватні висловлювання + MG та звільнення з фракції НПУ. Ваше звільнення було відповідно до пункту 3.29
29) Працівнику забороняється порушувати правила UKRAINE GTA
Ви проявили себе максимально неадекватно та некоректно до своєї посади, за що отримали відповідне покарання. Також стосовно вашого звернення, щодо OffTop, ви кажете: «казати в оффтоп все що завгодно але не перегібати», ваша думка не вірна, любе порушення яке застосовується в звичайному чаті, також діє на Offtop чат, само собою за виключенням MG.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі