Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саймон Нокс

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Гру 2024
Дописи
34
Реакції
50
Бали
23
1. Ваш нікнейм:Саймон Нокс
2. Нікнейм адміністратора:Свят Архангел
3. Суть скарги: Мене забанили за порушення правил UG:5.17 суть в чем це не мій голос та я не кого не питався образити цім звуком, це був мій сандпад и він в мене залагав на цьому голосовому повідомленні, я не правда некого не хотів образити та дуже сильно вибачаюсь за те що нарушив правила, але я дуже хочю пройти адвент календарь та грати зі моїми друзями, будь ласочка можите мене розбанити хотяби изо того что завтра вже новий рік такий праздник, та на видео доказах Сатани там прекрасно чути як я переключав звуки там всяки пісні були ще раз дуже сильно вибачаюсь та надіюсь ви мене розбаните
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 30.12.2025

Вкладення

• Screenshot 2025-12-30 231323.png
    Screenshot 2025-12-30 231323.png
    297 Кб · Перегляди: 35
  • photo_2025-12-30_23-03-29.jpg
    photo_2025-12-30_23-03-29.jpg
    202.1 Кб · Перегляди: 35

Штурмовик Нокс

Новий гравець
Реєстрування
24 Бер 2024
Дописи
13
Реакції
2
Бали
6
Вітаю шановна адміністрація,хочу підтримати данного гравця.Так як в цій ситуації гравець нікого не хотів образити,у данного гравця була увімкнена програма SoundCloud,і в нього залагало воно зі звуками.І ці "образи" не були сказані в сторону гравця який надав скаргу.Тому прошу зняти бан гравцю Саймон Нокс.Гравець може зайти у голосовий чат,та показати в данній програмі що це дійсно звук а не голос данного гравця.Ці "образи" не були сказані гравцю який надав скаргу.Теж прошу зняти покарання данному гравцю.

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,528
Реакції
987
Бали
253
Вітаю!

На жаль в оскарженні відмовлено. Відбувайте покарання.
Флуд у войс із використанням образливих слів також можна зарахувати за образу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі