Тимофій Попандопало
Козак
- Реєстрування
- 16 Лип 2025
- Дописи
- 15
- Реакції
- 17
- Бали
- 8
1. Ваш нікнейм: Льоня Гандурас
2. Нікнейм адміністратора: Олексій Хоффман
3. Суть скарги:Шановна адміністраціє!
Подаю оскарження щодо покарання, пов’язаного з використанням RP-прізвища «Гандурас».
Хочу пояснити, що прізвище «Гандурас» є реальним та можливим у реальному житті, воно відповідає мовним нормам і не містить:
- образливого або нецензурного змісту;
- тролінгу, мемів чи жартів;
- відсилок до відомих персонажів або вигаданих назв.
Прізвище має звичайну форму, характерну для слов’янських (українських) прізвищ, та коректно використовується в RP-середовищі. Воно не порушує принципи реалізму RolePlay і не суперечить правилам неймінгу.
Прошу повторно розглянути ситуацію та зняти зауваження / покарання, оскільки порушення з мого боку не було.
Також хочу зауважити що вже перебуваю в фракції на 3 званні
До цього були адміністратори які адекватно ставилися до фамілії бо вона є Рп , також лідер фракції перевіряв чи фамілія Рп і ніяких нарікань не було
А тут даний адміністратор таке відчуття що проявив халатність до своєї діяльності і порахував що легше відкинути чим ,,Загуглити чи існує дана фамілія " а вона дійсно є реальною
Дякую за увагу та сподіваюсь на об’єктивний розгляд.
З повагою,
[Льоня Гандурас]
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео)
5. Дата порушення: 03.01.2026
2. Нікнейм адміністратора: Олексій Хоффман
3. Суть скарги:Шановна адміністраціє!
Подаю оскарження щодо покарання, пов’язаного з використанням RP-прізвища «Гандурас».
Хочу пояснити, що прізвище «Гандурас» є реальним та можливим у реальному житті, воно відповідає мовним нормам і не містить:
- образливого або нецензурного змісту;
- тролінгу, мемів чи жартів;
- відсилок до відомих персонажів або вигаданих назв.
Прізвище має звичайну форму, характерну для слов’янських (українських) прізвищ, та коректно використовується в RP-середовищі. Воно не порушує принципи реалізму RolePlay і не суперечить правилам неймінгу.
Прошу повторно розглянути ситуацію та зняти зауваження / покарання, оскільки порушення з мого боку не було.
Також хочу зауважити що вже перебуваю в фракції на 3 званні
До цього були адміністратори які адекватно ставилися до фамілії бо вона є Рп , також лідер фракції перевіряв чи фамілія Рп і ніяких нарікань не було
А тут даний адміністратор таке відчуття що проявив халатність до своєї діяльності і порахував що легше відкинути чим ,,Загуглити чи існує дана фамілія " а вона дійсно є реальною
Дякую за увагу та сподіваюсь на об’єктивний розгляд.
З повагою,
[Льоня Гандурас]
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео)
5. Дата порушення: 03.01.2026